Kuinka vahva verinen näyttää?

Verinen show on niin kutsuttu emättimen verenvuotoa. Tämä tarkoittaa sitä, että verenvuoto on emättimessä meille tapahtuu sen verta.

Verinen näyttää tapahtuu useimmiten juuri ennen syntymää tai syntymän avausvaiheessa. Intensiteetti verenvuoto on yleensä heikompi kuin normaalin kuukautiskierron aikana. Useimmin verinen näytä johtuu korvaaminen Schleimpfropfens sijaitsee kohtuun ja avaaminen pienten verisuonten. Senkin jälkeen suorittaman tutkimuksen gynekologi voi johtaa verinen näyttää.

Oireenmukaista ominaisuuksia verinen näytä

Verinen näyttää näette seuraavat ominaisuudet:

  • lievä verenvuoto tärkkelys
  • Kohdunkaula on valmis syntymä
  • on yhteys alkava työvoiman

Yleensä sinun ei tarvitse hoitaa lääketieteellisesti piirustus verenvuotoa. Koska ne ovat yleensä ennen syntymää. Siitä huolimatta, sinun tulee neuvotella lääkärin epäselvissä tapauksissa, kuten vähäinen verenvuoto emättimestä voi hyvinkin olla osoitus ennenaikainen synnytys. Näin ollen, on tärkeää jakolinjat emättimen verenvuotoa muista lääkärin, varsinkin kun verinen show hengenvaarallinen synnytyksen jälkeistä verenvuotoa on samanlainen.

Rajaaminen verinen show synnytyksen jälkeistä verenvuotoa

Kun Peripartalblutung on verenvuoto, joka, kuten merkki verenvuoto hieman ennen, sen aikana tai vastaavia tapahtua pian syntymän jälkeen. Kuitenkin, verenvuoto intensiteetti on niin voimakas, että hengenvaarallinen kehitystä ei voida sulkea pois klo synnytyksen jälkeistä verenvuotoa verrattuna verinen näyttää. Epidemiologisesta kannalta, tällainen hengenvaarallinen verenvuoto noin 1000 syntyneiden tapahtuu ja päättyy 25 prosenttia kuolemaan. Näin kannattaa, vaikka menet ulos, että tämä on verinen show nähdä lääkärin turvallisuutta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =