Kuinka voit taistella täitä asunnossasi?

Jos lapsesi on täynnä täitä, niin sinun pitäisi kohdella sen nopeasti sopivalla aineella. Mutta hoidon jälkeen, työ on käynnissä ei juuri oikea? Sen sijaan, että koko talo on puhdistettava estämään tarttumisen uudelleen? Täällä voit selvittää, miksi peräisin täitä ole vaaraa, jos he eivät sijaitse ihmisen pään ja miksi erityinen siivoojat eivät ole välttämättömiä.

Onko välttämätöntä, myös asunnossa täitä taistella?

Jos tunnistaa, milloin lapsesi täit, järkytys on usein suuri. Ja lasten oman on hyvin epämiellyttävä. Pää kutiaa ja se on tarkastuksen vuoksi ja hoitoja tehdään täit päästä eroon pikku kiusankappale uudelleen. Kun olet valmis, haluat luonnollisesti estää pian se tarttuu uudestaan. Ensinnäkin siksi, perusteellinen puhdistus koko budjetista näkyy looginen askel karkoittaa harhailla täitä ulos talosta. Mutta onko se todella tarpeen?

Älä hermostu

Jos olet vapauttanut pään lapsesi jatkuvasti täitä, olet itse asiassa jo tehneet kaiken tarvittavan. On turhaa paniikkia puhdistaa koko talon, koska täit on pian enää vaaraa, kun ne eivät enää ole ihmisen pään. Ilman säännöllistä veren aterian joka kaksi-neljä tuntia täit voi selvitä yli 55 tuntia ennen kuin ne kuivuvat. Tämä on myös syy, että täit yleensä jättää pään vastaanottavan vapaaehtoisesti. Visioita täytetyt eläimet, vilisee täitä vastaan, jotka eivät ole realistisia. Tietenkin on mahdollista, että täitä kiinni esimerkiksi hiusharja tai korkki. Mutta silloinkin ne voivat selvitä vain, jos he voivat palata ihmisen pään aikayksikön.

Lämpötila on myös tärkeä rooli selviytymisen täitä. Ihanteellinen lämpötila pään täi on noin 30 ° C: ssa Se on noin lämpötila päänahan. Alle 22 ° C: Laus hidastui merkittävästi ja alle 12 ° C: ssa, se ei voi antaa enemmän munia lisääntymään. Jo munia ei voi kehittyä lämpötilassa alle 24 ° C:

ohjaus täitä: Puhdistus ympäri toissijainen

Koska täi kuolee pian, jos se ei voi enää asua ihmisen pään hiukset, erityiset hygieniatoimenpiteet kuten erityisiä pesuaineita, puhdistusaineita tai ympäristön sumutetta eivät ole todella tarpeen. Jos kuitenkin tuntevat olonsa turvallisemmaksi, kun puhdistaa ympäristöä lapsesi löydät tässä on muutamia yksinkertaisia ​​toimenpiteitä, jotka voit suorittaa varotoimenpiteenä.

  • Hiukset harjat, kammat, barrettes ja vanteet voidaan pestä kuumalla vedellä. Veden lämpötilan on oltava 60 ° C, niin että jääneen täitä voidaan tappaa. Paremman puhdistukseen voit auttaa, esimerkiksi kynsien harjalla.
  • Vaatteet, jotka ovat olleet kosketuksissa pään hiuksiin, esimerkiksi, pyyhkeet, lakanat, pyjamat ja alusvaatteet, sinun tulisi pestä 60 ° C: ssa
  • Kohdetta, jota ei voida pestä 60 ° C: ssa, kuten täytettyjä eläimiä, voidaan varastoida tiiviisti suljettuun muovipussiin. Tässä ne on joko pysyä lämpötilassa, joka on alle -10 ° C, edullisesti pakastimessa kolme päivää huoneenlämpötilassa tai kaksi päivää. Alhaisissa lämpötiloissa ja ilman happea voi harhaan täiden kuolla pois luotettavasti tämän ajan kuluessa.

tärkeää: Jos nappaat kuvatut toimet, huomaa, että olet suorittamassa niitä samanaikaisesti hoitoon lapsen pää ei tapahdu tarpeettomia uusia tartuntoja.

ohjaus täitä: Vältä tarpeettomia toimenpiteitä

Lapsen pään, kun he voivat olla pysyviä, hyödykkeitä ja ilman tarjontaa ihmisveren ovat täit mutta nopeasti vaaralliseksi. Käytössä radikaaleja toimenpiteitä, kuten hyönteismyrkkyjen käyttö on lastenhuoneeseen tai koko talon, sinun tulisi pidättäytyä siten olennainen merkitys. Kun lapsi joutuu kosketuksiin tällaisen aineen, joka on paljon haitallisempaa kuin täit silloinkaan.

Muuten: Lemmikit tekevät, kun se tulee täitä ole vaarallinen. Päätäit voi sulattaa eläimen verta ja siksi elää yksinomaan ihmisen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 66