Kuluttajat valitsevat “Alete juominen aterian” kolme testiä mainontaa valhe vuoden

Ruoka Nestlé on sen tuotemerkki Alete Golden suihketta 2014 "hinta" saadut kolme eniten mainontaa valhe osan vuotta. Puitteissa koordinoinnista kuluttajajärjestön foodwatch lähes 50 prosenttia äänesti Alete juomalla aterioita 10 kuukautta.

Kuluttajajärjestöjen foodwatch toteutti online-äänestys tänä vuonna kuudetta kertaa, kruunattiin kolme eniten mainontaa valhe osan vuotta ja palkittiin "Golden suihketta". Kuukauden oli kuluttajille mahdollisuuden valita siitä www.goldener-windbeutel.de yksi viidestä ehdokkaasta. Miten foodwatch ilmoitti lehdistötiedotteessaan, se oli siellä ollut ennätysmäärä osallistujia: yhteensä yli 158000 äänien saatiin ja peräti koskaan ennen vaaleja Golden suihketta.

Golden suihketta 2014 menee ...

Nyt voittaja on varma: kuluttajat valitsi Alete juominen aterioiden 10 kuukaudesta rohkeimmat mainonta valheen tänä vuonna. Koska tällainen korkean kalori aterioita juominen kannustaa overfeeding ja karies, lääkärit varoittavat äänekkäästi foodwatch kauan ennen nauttimista - Nestlén myydä niitä terveitä, Baby Friendly tuotteita vielä. foodwatch nyt nimeltään yhtiö siis ottaa tuotteen pois markkinoilta. Ruokavalio myös komission Saksan Society for Lasten ja nuorten lääketiede (DGKJ) on vaatinut lopettamista markkinointia juominen aterioiden jälkeen 2007. Tämä oli "vastuuton ja vaarantaa lasten terveyden".

rankingissa

Toisella sijalla on online-äänestys Golden henkäisyn kananliha vapaa "kanakeitto" Knorr (Unilever) on valittu. Tässä täydelliset tulokset:

1. sija: Alete juominen aterioita 10 kuukauden Nestlén, 45,8 prosenttia

2. sija: Knorr Activ Kanakeitto Unilever, 25,2 prosenttia

3. sija: Glaceau vitamiini Vesi Coca-Cola, 14,6 prosenttia

4. sija: Belvita Frühstückskeks of Mondelez (Entinen voima), 11,5 prosenttia

5. sija: Meidän North Bio omenamehua suodattamaton Coop eG, 2,9 prosenttia

Nestlé ei näe tarvetta toimia

Huolimatta selkeä äänestää elintarvikkeiden yhtiö kieltäytyy vastaanottamasta palkintoa. Jopa haastattelussa, johtaja ryhmän ei ollut valmis. Yritys tiedottaja Achim Drewes sanoi vain, Nestle oli täytettävä ennen vuotta kritiikin Lastenlääkärit kanssa tuotteen vaihtuessa. Alete juominen ateriat olivat "turvallisesti" ja "sopivaa vauvoille 10 kuukaudesta" niin Drewes. Kotoisin mainonta valhe voisi "ole kysymys, paljon vähemmän terveydelle haitallista."

Käyttämällä sähköpostin kampanja foodwatch nyt painostaa yrityksen ja tuo se ottaa tuotteet markkinoilta. Alle www.foodwatch.de/alete-aktion kuluttajat voivat tehdä sen vahva, että markkinointi "vaarallisten juomisen ateriat" on lopulta pysähtyi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 15