Kun näkee vauvan?

Vauva voi jo nähdä, kun se on syntynyt. Kuitenkaan ole niin hyvä, koska oikein juna ei olisi voinut silmiään vatsa. Selvitä tänne kun vauva näkee oikein ja miten kehitti hänen visionsa.

katso vastasyntyneen epäselvä

Syntyessään pikku silmät vauvat ovat todellakin melko hyvin kehittynyt, se voi nähdä selvästi vielä kuitenkin. Koska vatsa, se oli liian tumma kouluttaa visuaalisen järjestelmän kunnolla. Syntymän jälkeen vauva niin, että se oppii ensinnäkin käsitellä kirkkautta. Vuonna lähipäivinä, niin näkymä terävöittää: Vauva voi nähdä selvästi, mitä ei ole kauempana kuin noin 25 senttimetriä. Se voi tunnistaa kasvot, kun pidät sitä sylissään ja tutkia sitä rauhassa. Kaikki tämä on taustalla ovat epäselvät vauvaa. Se on hyvä, koska silloin vauva voi paremmin keskittyä yhteen asiaan. Liian monta näyttökertaa se ei voi käsitellä, ne vain ärsyttää vauva. Jopa värit voi havaita vauvaa alusta alkaen. Vain eroa samanväristen, kuten punainen ja oranssi, mutta on vaikea häntä. Ei siis ole yllättävää, että vauva on erityisen todennäköisesti havaita suuria esineitä vahvojen kontrastien, kuten musta valkoisella.

Näyttö Suuri lelu aisteille

Tyttö istuu lattialla ja on vaaleanpunainen O-pallo käsissäKun Oball Rattle kanssa helistimiä sinun lapsellesi täydellisesti auttaa hänen ensimmäinen ahne yrityksiä. Olemme löytäneet sen sinulle JAKO-O.

>>Klikkaa tästä JAKO-O ja Oball

Toisen ja kolmannen elinkuukauden: korjata esineitä ja radan liikkeitä

Jossa on noin kaksi-kolme kuukautta Vauva voi liikkua silmänsä ja päänsä niin, että se voi korjata esineen tarkasti ja hahmottaa liikkeitä. Jos esimerkiksi sitä mieltä, että aihe hänen kasvonsa ja hitaasti liikkuvat tällä tavalla, ja että se pystyy seuraamaan tätä hänen katseensa. Kaiken vauva voi jo nähdä paremmin kuin muutama viikko sitten: se voi esimerkiksi olet nähnyt kauempaa ja erottaa värejä paremmin ja paremmin. Voit tukea tätä kehitystä usein antaa mahdollisuuden vauva tarkkailla ympäristöään ja liikkeitä.

Viidennestä ja kuudennesta elinkuukauden: vuorovaikutus silmien ja käsien

Vauva tekee ympäristössä, on yhä tajuissaan. Se jopa harkita pienempien tavaroiden pidempään ja alkaa tavoitella sitä. Siten kehittäminen käsin suuhun silmän koordinaatiota alkaa. Vaikka vauva toistaiseksi voi vain nähdä kaksiulotteinen, se voi nyt myös hyödyntää huoneessa syvyyksistä. Erot värisävyt ja muodot ovat yhä selvempiä vauvalle.

Seitsemäs yhdeksäs elinkuukauden: ennakointi kehittyy

seuraamaan nopeita liikkeitä on vauvalle nyt ei ole enää ongelma. Vaikka vauva voi silti paremmin lähelle nähdä kauas, mutta visio on parantunut paljon. Vauvaa niin ihmisten ja esineiden toisessa päässä huoneen näkyy selvästi.

Kymmenes kahdestoista elinkuukauden: näön lähes kypsä

Ennen yhden vuoden ikäiseksi, näöntarkkuuden ja syvyysnäköä on lähes yhtä kypsä myös vauvalle aikuisena. Vauva voi hallita liikkeitä hänen silmänsä keskittyä esineitä ja katso yksityiskohdat. Mitä kauempana, on entistä kiinnostavampia vauvalle. Joten on aina ketterä ja löytää monia uusia asioita. Vauva kokee maailmaa nyt kokonaisvaltaisesti, se ei voi vielä salata asioita.

Lähitulevaisuudessa, visio lapsesi paranee edelleen. Noin kolme vuotta, visuaalinen suorituskyky on optimaalisesti asetettu sääntö.

Joten voit auttaa vauvaa parantaa samalla mieli olla

Näköaistin vauva kehittyy ensisijaisesti kokemuksen ja käytännön. Yksinkertaisilla toimenpiteillä voit auttaa vauvaa alusta alkaen:

 • Vauva voi tunnistaa kasvoja syntymästä ja rakastavat katsella niitä. joten antaa lapselle mahdollisimman usein mahdollisuus katsella kasvot ja analysoida sitä.
 • Herättää uteliaisuutta vauva ja näyttää hänelle suurikontrastiset leluja tai kohteita talousarviosta. Kahdeksas paras selkeisiin muotoihin ja kolmiulotteisia muotoja. Erityisen hyvin liikkuvana että vauva värien ja muotojen kutsuu paitsi keskittäminen paremmin, mutta myös samanaikaisesti tuetaan hänen otteestaan ​​refleksi.
 • Go paljon vauvasi ulkopuolella ja anna sen löytää maailman. Älä kuitenkaan kadehdi häntä säännöllisesti taukoja, jotta se voi käsitellä hänen vaikutelmia ja ei ärsytä tulvii.

näköongelmia

Osana U-testaa lapsesi silmät tietenkin aina säätää. Yleensä aikaisempi Sehschaden havaitaan lapsen oman, sitä suurempi mahdollisuus, että se voidaan korjata. Joten jos huomaat poikkeavuuksia lapsen oman, puhu heti lastenlääkäri. Tämä kannattaa tehdä, jos saat selville seuraavasti:

 • Vauva voi korjata oikealle tai seurata liikettä silmin kolmesta neljään kuukautta
 • Vauva voi liikkua mihinkään suuntaan yhdessä tai molemmissa silmissä
 • Vauva siristää ulospäin
 • Vauva melkein aina siristää sisäänpäin

näkee vauva aivan itsekseen. Kohdennettuja toimia, kuten säännöllinen näyttää esineiden tai kävelee, voit tukea sitä, että löytää maailmaa ja terävöittää aisteja.

Mielessä ensimmäisen elinvuoden

 • Aistit vastasyntyneen
 • Ensimmäinen-kolmas Kuukausi: uusia tuntemuksia
 • 4-kuudes Kuukausi: Aistit terävöittää edelleen
 • 7-yhdeksäs Kk: Tutustu ja fremdeln
 • 10th 12th Kuukausi: kaikilla aisteilla taas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 40