Kustannukset keinosiemennys

Kustannukset lannoituksen voidaan nopeasti korkeita. Eivätkä kaikki kulut korvataan sairausvakuutuksesta. Koska terveydenhuollon uudistaminen vuonna 2004, korvaus tiettyjen palvelujen on ehdollinen. Tämä on johtanut siihen, että seuraavina vuosina puolittamista hoitoja Saksassa. Hankkia yleiskuvan kustannuksista lannoituksen ja selvittää, mitä palveluja sairausvakuutuksen piirissä.

Kuinka paljon keinosiemennys?

Kustannukset hedelmällisyyshoidosta ovat hyvin erilaisia ​​riippuen käytetty menetelmä, määrä tarvittava hoitojaksoa ja tarvittavat lääkitys:

 • In-koeputkihedelmöitys maksaa yhteensä noin 3000 euroa per kierros, noin 1500 euroa lääkkeitä ja 1500 euroa sairaanhoitokulut. Koska mahdollisuus raskauden sykliä kohti on vain noin 30 prosenttia, jopa kolme ja neljästä syklistä, on usein tarpeen. Siten kokonaiskustannukset in vitro hedelmöitys voi nopeasti lisätä enintään 9000 euroa.
 • Kustannukset keinosiemennys yhteensä noin 200 euroa keinosiemennystä spontaaniin syklissä eli noin 1000 euroa varten keinosiemennys hormonistimulaatioon, missä huumeiden hinnat eivät ole luettelossa. Koska mahdollisuudet menestys keinosiemennys ovat noin 10 prosenttia hoitojaksoa kohti, jopa kuusi hoitoja voidaan tarvita myös täällä. Monet parit, jotka eivät ole onnistunut keinosiemennys, jonka jälkeen ota mahdollisuudet IVF loppuun. Nämä kustannukset sitten tulevat luonnostaan ​​tuohon.

Sillä hoidon kustannuksia itsessään on kiinteä summa. Kustannukset mainittujen erojen tulos lääkitystä. Määrätty lääkitys ovat hyvin erilaisia ​​tapauskohtaisesti ja voi olla joskus erittäin kallista.

Täysi haltuunotto sairausvakuutuksen

Lapsettomuus tunnustetaan sairaudeksi ja sen hoito on siis korvaa sairausvakuutus pitkälti. Koska 01.01.2004 kuitenkin kustannukset jotkut palvelut eivät enää maksetaan kokonaisuudessaan. Kuten aiemminkin, ovat kuitenkin täysin palauteta kaikki diagnostiset toimenpiteet syiden mahdollisen hedelmättömyyttä. Ja hormoni hoidot ovat vielä täysin sairausvakuutuksen piirissä.

Terveys vakuutusyhtiöt kattavat seuraavat palvelut osana koeputkihedelmöitys puoli

Seuraavat käsittelyt korvataan puoli kun olosuhteet tarkemmin alla suoritetaan täyttyvät:

 • Kahdeksan keinosiemennys ilman hormonistimulaatio (tämä sisältää myös hoidon klomifeeni ja hCG)
 • Kolme siemennykset kanssa ennen hormonihoito
 • Kolme yrityksiä koeputkihedelmöitystä tai ICSI hoito

Tämän jälkeen käyttäjä ei ole enää oikeutta käteismaksuna. Jos sinulla on halu saada ylijäämäinen munia myöhemmin yrittää jäädyttää koeputkihedelmöityksen, joudut maksamaan aiheutuvia kustannuksia noin 500 euroa kylmäsäilytys. Rahastot eivät korvaa kustannuksia näissä tapauksissa.

Korvausehdoista

Koska terveydenhuollon uudistaminen vuonna 2004 terveydenhuollon vakuutusyhtiöt kattavat vain puolet kustannuksista siemennys, IVF ja ICSI kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Pari on naimisissa.
 • Naiset ja miehet on yli 25-vuotiaita. Naisen on 40-vuotias ja mies ei ole vielä ylittänyt 50 vuoden iän.
 • kanssa sairausvakuutus, hoitosuunnitelma on jätettävä ennen IVF, ICSI tai keinosiemennys, myös kustannusarvio. Tämä suunnitelma on hyväksyttävä rahasto.

Se ei ole mitään merkitystä julkisen sairausvakuutuksen jos olet ollut lapsi. Kustannuksista lankeaa riippumattomasti. Aviopareja, kustannukset hedelmöityshoitoon ovat myös verovähennyskelpoisia.

ei maksua

Joillekin hoitoja Lisääntymislääketieteen, terveys vakuutusyhtiö ei maksa:

 • Kirurginen poisto sperman kivesten
 • Hedelmöittynyt mukaan luovuttajan siittiöitä
 • Kryotransfers ja jäädyttäminen munasolujen tai siemennesteen
 • Muita harvinaisia ​​ja hoidot (esim., Avustaa kuoriutumisen, polaarinen runko (PKD), JE-liimaa)

Lisätietoja keinosiemennys

Lisätietoja menetelmistä keinosiemennyksen, niiden menestys hinnat ja riskeistä löytyy alueemme "keinosiemennys".


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8