Kustannukset Kindergarten

Kustannukset päiväkodin eroavat yhteisöstä toiseen. Riippuen siitä, missä asut, kuinka suuri tulot ja kuinka monta lasta olet, maksut voivat vaihdella. Mitkä ovat kustannukset taimitarhan ja mitkä vähennykset ovat käytettävissä tässä wikissä.

Kustannukset lastenhuoneen vaihtelevat Saksassa

Kustannukset päiväkoti voi vaihdella suuresti kaupungista toiseen. mutta maksut vaihtelevat paitsi eri yhteisöjä, mutta myös muun yksittäisiä kantajia tiloista. On myös erittäin tärkeää, onko se tulevaisuudessa lastentarhassa lapselle yksityisen tai kunnan elin. Yleensä maksat paikkaa yksityisessä päiväkodissa yli paikka kaupunkiympäristössä.

Näytettäväksi päiväkoti

Lapsia repun ruskea kaksi pientä kettuja eteenpäin sitäNiin, että lapsi voi ottaa kaikkia tärkeitä asioita lastentarhan, suosittelemme pieni reppu. Löydämme Rento Mini Reppu makea kettu motiivi hyvin istuva. Olemme löytäneet reppu Amazon.

Kustannukset kunnan päiväkoti

Kustannukset paikka paikallisessa päiväkodissa ovat erilaisia ​​jokaisessa yhteisössä. Syynä epäjohdonmukainen maksut: kustannukset rahoitetaan 100 prosenttia julkisista varoista. Nämä koostuvat osittain eri tukia liittohallitus, vastaava liittovaltion ja paikallisen yhteisön.

Useimmissa yhteisöviestien määrästä ansiotulonsa on porrastettu. Tämä ei kuitenkaan ole aina ole, koska ei kirjoita kaikki valtiot kunnat aikovat porrastaa virkaa. Kautta ns "sisarus alennus" Sinun täytyy maksaa vähemmän päiväkodin käytössä useissa kaupungeissa oman toinen lapsi. Lisäksi monet kunnalliset päiväkodit hyväksyä maksut viimeisen vuoden päiväkoti.

Kustannukset Kindergarten: Kaupungissa on kyse

Kustannukset lastentarhassa, mukaan tekemän tutkimuksen aloitetta uuden sosiaalisen markkinatalouden (INSM), Etelä-Saksassa on pienempi kuin pohjoisissa maakunnissa. Olemme luoneet pieni luettelo sinulle, jossa voit katsella kuukausittaiset kustannukset lastentarha paikka 16 Saksan kaupungeissa lukea. Tämä on hinta päivittäin neljän tunnin hoidon.

Kuitenkin, nämä taulukot ovat vain suuntaa-antavia, todelliset kustannukset voivat poiketa näistä tiedoista. Maksuista lastentarhassa, valinnan kerää, voit yleensä lukea internetissä sivuilla kaupunkisi. Tai voit kääntyä helposti suoraan lastentarhaan.

Kustannukset päiväkodin kuukaudessa seuraavassa vanhemmille kanssa yhteinen kuukausitulot 3750 euroa brutto esitetty.

kaupunki 1 lapsi 2 lasta
Berliini 30 € 58 €
Stuttgart 47 € 51 €
leipzig 49 € € 29
Munich 55 € 96 €
Erfurt 60 € 45 €
Dresden 65 € € 39
Köln 71 € 71 €
Frankfurtissa. M. 78 € 62 €
Nürnberg 80 € 159 €
Saarbrucken 85 € 64 €
Magdeburgin 90 € 120 €
Potsdam 100 € 160 €
köli 120 € 60 €
hannover 122 € 61 €
Hampuri 138 € 117 €
Bremen 146 € 181 €

Kustannukset päiväkodin kuukaudessa seuraavassa vanhemmille kanssa yhteinen kuukausitulot 6667 euroa brutto esitetty.

kaupunki 1 lapsi 2 lasta
Stuttgart 47 € 61 €
leipzig 49 € € 29
Dresden 65 € € 39
Munich 76 € 141 €
Berliini 78 € 151 €
Nürnberg 80 € 150 €
Saarbrucken 85 € 64 €
Magdeburgin 90 € 120 €
Frankfurtissa. M. 104 € 83 €
köli 120 € 60 €
hannover 122 € 61 €
Bremen 146 € 204 €
Köln 149 € 149 €
Erfurt 150 € 225 €
Hampuri 153 € 153 €
Potsdam 193 € 308 €

Kaupunkisi ei näy? Alle INSM-Kindergartenmonitor.de Voit etsiä kuinka paljon se maksaa paikka päiväkodissa omalla alueella.

Kuinka muodostavat kustannukset

Kustannukset kunnan päiväkoti koostuvat hoitoa ja majoitus.

hoitokustannuksiaMajoituskustannukset koostuvat Betreuungsgrundsatz- ja tukevat lisämaksu. Hoidon politiikka maksaa maksat hoidosta lapsesi säännön aikana aukioloajat päiväkodin. Palvelu lisämaksu joudut maksamaan, jos lapsi tarvitsee valvottava kautta eteen aukioloaikoja myös, koska työskentelet esimerkiksi aikaisin tai myöhään muutos.

ruoka maksaa: Hallitus jakaa maksat lapselle oman kun se osallistuu meijerissä ja juoma aterian ja ruokaa päiväkodissa.

Tarkka erittely hoidon ja elinkustannukset oman lastentarhassa Voit vain kysyä infrastruktuurin hallinnointi.

Mitä tulot voidaan laskea kustannuksia

Kustannukset taimitarhan on maksettava tullessa oman lapsen päiväkoti. Kun tallennetaan sinun tarvitse määrittää nuorten toimisto- ja osoittavat, kuinka suuri tuloja, jotta määrä vanhempien osuus voidaan laskea. Kustannukset päiväkodin lasketaan seuraavat sopimukset:

  • Työtulot
  • Tuotot rento työllisyyden
  • Tuloja itsenäisen ammatinharjoittamisen, yrityssektorin, maa- ja metsätalous
  • Sijoitustoiminnan tuotot mukaan vuokrasopimukset
  • Muut tulot: elatusmaksujen lapselle, eläkkeiden ja eläkkeisiin omasi, etuuksia SGB III ja SGB II sekä työllisyyden edistämistä koskevan lain tai muiden etuuksien Social Security Act kuin sairausajan palkkaa, etuuksia SGB XII ja asumistuet

Laskelmassa on periaatteessa bruttotuloista edellisenä kalenterivuonna, sekä erityisiä korvaukset kuten joulun ja lomarahat, ratkaiseva. Jos tulot kuluneen kalenterivuoden heikentynyt ajan myötä tai ovat parantuneet, kaksitoista kertaa viimeinen kuukausipalkasta lasketaan. Lapsi ja kotihoidontuki ei oteta huomioon laskettaessa vanhempien panos.

Missä aiheudu kustannuksia lastentarha?

Joissakin kaupungeissa ja valtioiden päiväkoti on maksuton (ainakin viime vuonna). Muun muassa Düsseldorf, Hanau, Heilbronn, Kaiserslautern, Koblenz, Ludwigshafenissa Mainz, Salzgitter ja Trierin olla veloittamatta taimitarhan. Jopa valtion Rheinland-Pfalzin kaikki kolme päiväkoti ovat ilmaisia. Kuitenkin, vaikka vapaan päiväkotien Sinun on maksettava kuukausittain ateriat komponentti, jos lapsi saa lounasta.

Lisäkustannuksia lastentarha

Kustannukset lastentarha voi antaa lisärahoitusta, kuten illallinen rahaa, käsitöitä ja materiaali rahaa nousu. Jotkut tilat tarjoavat maksullisia ja erikoistarjouksia, kuten musiikkia, tanssia tai kieltenopetus.

Kustannukset yksityisen päiväkodin

Kustannukset yksityinen päiväkoti ovat yleensä korkeampia kuin paikallinen päiväkoti. Yksityisen laitokset ovat yksityisten organisaatioiden. Ne rahoitetaan osiin julkisista varoista, lahjoitukset, sponsorit ja jäsenmaksut. Tästä syystä sinun täytyy odottaa täällä korkeammalla panos. Tunnettuja kantajia ovat esimerkiksi "Saksan Punaisen Ristin" ja "Caritas" tai vanhempainyhdistysten. Monet päiväkodit esimerkiksi määrätä ansiosidonnainen kiinteä määrä, joka on yleensä suurempi kuin kaupungeissa päiväkoteihin. Miten murtaa tarkkoja kustannuksia ja mitä vanhempien panos joudut maksamaan, voit tarkistaa laitteen suoraan linjan tai kantaja.

Kustannukset Kindergarten: alennukset ja verohelpotukset

Maksut viidakko on vaikea ymmärtää. Sinun tulisi kuitenkin tutkia, onko sinulla oikeus erikoistarjouksia lastentarhassa maksuja, varsinkin jos perheellä on alhainen tulotaso joka tapauksessa. Taloudellisessa hätätilanteissa, pienituloisiin sekä vastaanottajilla työttömyyskorvausten tai toimeentulotukea hankintaa tai vähentämistä hoitokustannusten toimivaltaisessa nuorisohuolto voidaan vaatia, jos kustannukset lastenhuoneen eivät ole kannettavia.
Voit vähentää verotuksessa lapsen hoitokustannuksia. Voit siis jopa kaksi kolmasosaa kustannusten hoidon lasta kohden, mutta enintään 4000, - euroa vuodessa esittää väitteitä veroilmoituksessa.

tehdä kustannukset päiväkodin kunnossapidon vaateisiin

Yksinhuoltajat voivat kustannukset Kindergarten viihdyttävä laillisesti lisävaatimus laissa. Siten elatusvelvollinen on lisäksi ylläpito vanhempien maksujen mukana. Vain kustannukset catering laitos ei sisällytetä laskelmaan.

Kustannukset päiväkodin kulkemaan molempien vanhempien, vuonna suhteessa sitä summaa tuloistaan. Tämä tarkoittaa, että suurituloisia vanhemman on maksettava suurempi osuus. Onko huolehtiva vanhempi on vain hyvin rajallinen tuloja, hän tarvitsee myös varaa omaan panosta. Niinpä esimerkiksi, yksinhuoltajaäiti kanssa 400, olisi - Euro työ ei osallistu lastentarhassa kustannuksia, koska sen omat asianmukaista yli 1000, - € eivät olisi enää voida taata.

Pukeutumista päiväkoti näillä verkossa kuponkeja
Kupongin MyToys
Kupongin Windeln.de
Kupongin Vauva Market
Kupongin tausenkind


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 91