Kuukaudessa 9: lapsen kehitykseen

Yhdeksäntenä kuukautena hänen ympäristönsä on tulossa helpommin vauvaa ja se menee nyt myös, mitä se tarkoittaa, kun sanoa "ei". Suurin ennakot nyt tehdä hänen motorisia taitoja ja viestintä ympäristön kanssa. Lisätietoja virstanpylväitä vauva kehittyy 9. kuussa.

  • poika

    8900 g (+/- 800 g) 72 cm: n (+/- 4 cm)

  • tyttö

    noin 8200 g (+/- 800 g) 70 cm: n (+/- 4 cm)

Huomautus Näiden tietojen jokainen vauva on oma kehityksen tahdin. Jos olet epävarma, käännytään parhaasi kätilön tai lastenlääkäri.

Kuukaudessa 9: virstanpylväät lapsen kehitykseen


liikkuminen:
Robben saattaa vauva 9 kuukautta jo melko hyvä. Enimmäkseen se liikkuu niin edelleen taaksepäin, mutta jotkut vauvat ovat jo oppineet liikkumaan tällä menetelmällä eteenpäin. Jotkut vauvat voivat jopa ryömiä ongelmia 9. kuussa. Ja kun ajatellaan, että jotkut vauvat vuonna 9 kuukautta yrittävät jo yksinään, sinä selväksi heti, että vauva ei ole kaukana hänen ensimmäiset askeleet.

Kanssa 36 viikkoa Vauva voi istua yksin ja jo pitenevät, jopa ilman tukea selkäänsä. Istuma asennossa vauva voi nyt valikoivasti tarttua lähellä oleviin esineisiin. Small nyt myös täydentänyt nipistimen ja tasapurenta ote, mikä tarkoittaa muun muassa, että vauva voi työntää jopa pieniä osia suuhunsa. Joten sinun pitäisi nyt antaa ulos, jotka ovat lähellä vauva mitään esineitä, joita se voi tukehtua erityinen arvo.

Vatsallaan on asento, jossa vauva on aktiivisin. Se myös toimii samalla lähtökohtana ottaen muita kantoja, kuten Indeksointirobotit tai istuma-asennossa. Selässä vauvallesi lepää eniten. Luultavasti myös huomata, että hänen liikkeitään 9. kuussa on tulossa turvallisempia, koordinoidumpaa ja harmoninen.


sense:
Siinä mielessä kehityksen yhdeksännessä kuussa, kyse on vain niiden täydellisyyttä. Vauva on töitä kehittämiseen tasapainoa ja aistien koordinaatiota. Hyvin ominaista vauvalle käyttäytymistä 9. kuukauden heittää pois kaikki kohteet, jotka kuuluvat hänen käsiinsä. Tämä voi johtaa siihen, että houkutus menettää versioon joskus. mutta aina muistaa, että kärsivällisyyttä "heittää" vauva maksaa pois varmuudella, koska tämä käyttäytyminen on luonnollinen osa lapsen kehitystä. Niiden ansiosta harjoitukset, käsivarren ja käden liikkeitä vauva on aina tarkka ja koordinoituja.


viestintä:
Suurin kehitys kehitys tekee vauva selvästi viestinnän alalla. Vaikka se ei ole mitään uutta, että vauva uudestaan ​​tiettyjä tavuja ja siten yhdistää äänen ketjuihin. Erikoista on, että tavut ovat nyt tietoisesti valinnut vauva eikä juuri tullut huulilla satunnainen. "Sanat" perustuu nyt erityisesti äidinkielen vauva. Tämä tarkoittaa, että vauva lausua erityisesti tavut, jotka ovat yleisempiä kieltä vanhempiensa. Tämä on lisätodiste siitä, että sanojen ymmärtämistä ja kielen kehityksen etenemisestä. Vauva ymmärtää nyt hitaasti mitä tarkoitetaan, kun sanot "Ei" ja yhä useammin kuulla vauva myös sitä. Nyt voit tehokkaammin kehitystä kielituki vauvalle, koska se jo kuunnella tarkasti sinä vuonna 9. kuukausi ja kiinnitetään erityistä huomiota suusi liikettä, ja sitten matkia ääniä. Tämä voi myös olla hyvä perusta yhteiselle peli. On tärkeää, että olet määrittänyt, aina jo tunnettuja ääniä vauvan kanssa. Joten Vauva lannistaa ei niin nopeasti ja on jatkuvasti onnistuneita kokemuksia. Sen täyden huomion nyt herää mitään, että rullaa. Onko vauva on tuonut se jopa liikkeessä vai ei. Se on vain hienoa nähdä, miten eri asioita muuttaa kantaansa.

Yksi suosituimmista toimintaa 9. kuukauden sisältävät hakemista eri asioita, esimerkiksi säiliöön tai laatikkoon. Helppo tutustua sisältöä tai purkaa mysteeri näkymättömän. Vauva "lainaa nyt myös lahjoja", mikä tarkoittaa, että se antaa sinulle vapaaehtoisesti lelu, vain tehdä se näyttää saman uudelleen teiltä. Tämä voi olla mukava kannustin ja perusta yhteiselle peli.

Näyttö Suuri lelu aisteille

Tyttö istuu lattialla ja on vaaleanpunainen O-pallo käsissäKun Oball Rattle kanssa helistimiä sinun lapsellesi täydellisesti auttaa hänen ensimmäinen ahne yrityksiä. Olemme löytäneet sen sinulle JAKO-O.

>>Klikkaa tästä JAKO-O ja Oball

Video: vauva 9 kuukautta

Kuukaudessa 9: vinkkejä vauvan

Valmistelut ensimmäinen syntymäpäivä

Olet vielä jonkin aikaa, kunnes määrin, että vauva juhlii ensimmäistä syntymäpäivää. mutta se olisi nyt järkevää, ehkä saada joitakin ajatuksia siitä, miten haluat tehdä erityinen päivä. Onko se suuri juhla tai vain pieni perhe-? Kotimaassa tai ulkomailla? Autamme tekemään päätöksen ja antaa vinkkejä siitä, mitä kannattaa harkita suunniteltaessa lapsen syntymäpäivä.

ryömiä

Vauva voi liikkua 9. kuukauden melko hyvin yksin. Bug on myös tärkeä välivaihe matkalla töihin. Annamme sinulle vinkkejä siitä, miten voit parhaiten tukea vauvaa kun indeksoinnin.

lastenlauluja

Olitpa nyt erityisen musiikillisesti lahjakas vai ei: Vauva rakastaa sitä, kun laulat hänelle. On monia mahdollisuuksia, että vauva loruja lähellä. Tämä voi olla kaunis kehtolaulu tai pelin elementti. Jos huomaat, että ohjelmistossa on vähän liian pieni tai yksipuolinen, voit katsoa erikoisia lastenlauluja. Täältä löydät kaunis kappale ehdotuksia, et voi vain hyödyntää vauvan aika.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 50