Laat het recht op zwangerschapsverlof berekenen: Hoe

De bescherming van het moederschap omvat voor de zes weken, acht weken na de bevalling. Uw recht op vakantie gedurende deze tijd is geregeld in artikel 17 van de Wet bescherming van het moederschap. Heeft u uitleggen hoe het verlof kan worden berekend met zwangerschapsverlof.

berekenen verlofrechten met zwangerschapsverlof

Het is eigenlijk heel simpel: Uw vakantie recht op zwangerschapsverlof je nog bijzonder te berekenen, omdat u nog steeds de volledige vakantie. Gedurende deze tijd, hoewel een verbod van tewerkstelling van toepassing is, dat wil zeggen, kun je niet werken. Toch is de volledige zwangerschapsverlof verwacht op vakantiedagen als een periode van tewerkstelling. Dus uw volledige vakantie blijft, alsof je gedurende de gehele periode van het zwangerschapsverlof had gewerkt. Heeft u bijvoorbeeld 20 resterende dagen vakantie voor het begin van het zwangerschapsverlof, zodat u de volledige 20 dagen van de vakantie aan het eind van het zwangerschapsverlof kunt bekijken in hetzelfde jaar of zelfs meer volgend jaar.

Ouderschapsverlof en vakantiedagen

Verwarring als het gaat om zwangerschapsverlof en vakantiedagen kan de afwijkende regeling recht op vakantie te bieden tijdens het ouderschapsverlof. Bent u met zwangerschapsverlof, zodat u extra verlofrechten kunnen verdienen, zelfs als uw arbeidsovereenkomst rustte en je bent niet gaat werken. Uw recht op vakantie zal worden overgedragen aan de werktijd na ouderschapsverlof - ook al zijn er nog steeds gevolgd door een verdere ouderschapsverlof aan de ouders tijd als gevolg van de geboorte van een broer of zus. maar uw werkgever heeft de mogelijkheid om deze extra vakantie voor elke volle maand van uw ouderschapsverlof te verminderen door een twaalfde. Het regime u kunt vinden in paragraaf 17 van het Bundeselterngeld- en ouderschapsverlof recht. Als u tijdens het ouderschapsverlof blijft in deeltijd te werken voor dezelfde werkgever, wordt uw volledige aanspraak op vakantie bewaard in ieder geval. Ook het recht op vakantie die u vóór het ouderschapsverlof hebben verzameld rusten, is onafhankelijk van elkaar bestaan, maar indien nodig, aangepast aan de nieuwe part-time contract en dienovereenkomstig verlaagd.

Deze tekst is alleen de eerste informatie en kan geen aanspraak op volledigheid, juistheid of tijdigheid raise of vervangen juridisch advies.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 64