Labiensynechie: oorzaken en behandeling

Tussen twee en vijf procent van de meisjes hebben een zogenaamde Labiensynechie. Hier is een verbinding van de schaamlippen die moet worden behandeld door een arts.

Als een Labiensynechie wordt genoemd, dan om een ​​Schamlippenverklebung bedoeld. Deze diagnose klinkt misschien aan u zodra beangstigend, eigenlijk moet je zorgen te maken maar doen teveel jou. De Labiensynechie is meestal een probleem dat is tijdelijk en kan worden behandeld. De hechting komt voor bij ongeveer twee procent van de meisjes binnen de eerste zes jaar en wordt veroorzaakt door een hormoon deficiëntie. Daarom is de Labiensynechie gemaakt in de eerste jaren van het leven, in een tijd waar er een hormonale kiemrust. Dat wil zeggen, in de eierstokken nog steeds geen hormonen worden geproduceerd in die jaren. Ze zijn echter noodzakelijk om de schaamlippen en de omgeving voldoende bloedtoevoer. Is dat niet in zijn vroege jaren nog niet het geval, en het gaat om blessures in het genitale gebied, dan kan het om de banden in hun genezing komen.

Zoals duidelijk zal zijn, de Labiensynechie en behandeld

Ouders Labiensynechie meestal niet merkbaar. Het wordt vaak pas ontdekt op een regelmatig onderzoek door de arts. Deze detecteert wanneer de vagina gedeeltelijk of geheel gesloten. In een zeer uitgesproken Labiensynechie kan pijn en problemen veroorzaken. Opvallend is als uw kind lijkt zich weer te bevochtigen, maar het is al droog of klaagt wanneer hij laat pijn bij het passeren. Dan is een medische behandeling noodzakelijk. Het is belangrijk wanneer u een Labiensynechie dat je het niet zelf te openen herkennen. De kinderarts zal u voorschrijven een crème die een zeer lage dosis oestrogeen bevat. Dit moet worden aangebracht over een tijdsperiode te binden. U kunt voorkomen dat door u gebruikt voor het schoonmaken van het genitale gebied je dochter geen doekjes, maar alleen helder water. Doekjes veroorzaken irritatie en kan zorgen dat een Labiensynechie ontstaat een overdreven hygiëne kan ook de oorzaak zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 5 =