Labour-fremmende midler: Født Rapport Introduktion

En af vores mødre sagde: "Jeg husker den magiske dag min søn blev født, som var det i går. I virkeligheden er det allerede blevet næsten otte måneder. Men selv før fødsel detaljer kommer til at tænke. "

På den dag, hvor, ifølge min læge, min søn skulle se dagens lys, så var det "fødselsdato", jeg indså, at bange for, at han kunne blive født for tidligt, var mere end ubegrundet. Jeg nu drikker denne særlige te i seks uger med kvalificeret personale, blandet sammen fra apoteket. Jeg havde mere end nok af det. Men jeg ville også min søn snart kommer ud af denne kæmpe kugle. Vi kørte efter instruks fra min gynækolog den dag på hospitalet i vores valg. Jeg var glad for, at jeg havde været igennem graviditet gymnastik og prænatal klasser der. For nu havde jeg en klar fordel: Jeg vidste præcis, hvor jeg er nødt til at gå. En lang gåtur gennem hospitalet var nu virkelig ikke noget, jeg ønskede. Det kunne være, fordi jeg var på det tidspunkt allerede en fire-kilo barn før mig, men jeg vidste ikke på det tidspunkt. Lægen rådede os til at vente og komme tilbage et par dage senere. Jeg håbede, at endelig ville gøre noget i de næste par dage, men der skete ikke noget. Ingen ve, er fosterhinden ikke briste. Så vi gik om morgenen, som omtalt, fire dage efter forfaldsdatoen, tidligt om morgenen tilbage på hospitalet i introduktionen. Desværre havde vi dårlig held og fik lov til at gå hjem, fordi der på samme tid var en kvinde i operationsstuen og fik en C-sektion, og i anden kvindes vand havde brudt. Så vi var tilbage den næste dag på måtten. Om det ville sandsynligvis være den dag, fødslen?

Indførelsen med arbejdskraftintensive fremmende midler

Jeg var meget mindre nervøs end jeg troede, fordi efter jeg havde frygtet jul og nytår, så han kan komme for tidligt, jeg ville bare bringe fem dage efter forfaldsdatoen bag mig nu. Jeg fik kl 8:30 halv tablet, der ville fremkalde arbejdskraft. Så blev jeg tilsluttet til arbejdsmarkedet-Schreiber og fik adgang til den højre arm ned. Jeg håbede, at hun ikke gjorde det, eller meget senere. Følelsen af ​​at have en nål i en vene jeg fandt ulækkert, meget ubehageligt, især hvis det tager længere tid. Mindst Jeg har forestillet sig det, men det viste sig, at man ikke længere føler adgangen efter et par timer. Så det var i hvert fald for mig. Desuden viste det sig, at jeg ikke ville få en kørende, pyh! To timer senere gået slag teknisk set stadig ingenting, så vi nogensinde kunne flytte ind i lokalet. Der, min mand og jeg trak med fjernsyn, og i mellemtiden fik jeg mine første veer. Hvem følte kun som menstruationssmerter først. Min mand fik en kort chok, nu ville det gå væk. Fordi han pludselig sprang op og sagde ville han nødt til hurtigt at købe noget. Han-aktiveret sin "panikkøb" overfor hospitalet. Tilbage kom han med to poser fulde af slik, som han hele dagen, selv fem minutter før fødslen, stadig spiser.

AnzeigeDie Amazon Baby ønskeseddel

En baby er glad og grinerFødslen er, og du stadig har brug for en hel del ting til dig og din baby? Eller har du allerede plukket ud du dine favoritter?

>>Bare oprette din personlige barn ønskeliste på Amazon med dine favoritter

Fra fødestuen

Klokken 12 gik vi tilbage ned til fødestuen. Der, lægen kiggede på mig. Fra da af måtte vi vente. Jeg var nødt til at 18H mindre sammentrækninger, men de var stærkere. Livmoderhalsen var åben tre centimeter. Ifølge lægen, havde syv centimeter ske! Derefter var det slukket til lykke hurtigere, men også meget mere smertefuldt. Jeg gik svømning i mellem fødsel karbad, at fremskynde den. Hvorvidt der virkelig hjalp, vidste jeg ikke, men det var meget behageligt. Til 22 ur fik jeg en PDA. Jeg ville, men jeg var bange, fordi veerne nu var nogle gange efter kun et minut. Hvad hvis jeg ikke kan holde sig i ro? Men det gik godt, og det gjorde i forhold til veerne ondt næppe. Så alt blev bedre! Imod 23:30 besluttede lægen for at åbne fosterhinden. Hun havde en slags fingerbøl med en skarp spids af. Jeg troede, at amnionsækken ville let briste, men i virkeligheden lægen tog flere forsøg. PDA'en havde syntes stærkere på venstre side og min venstre ben var helt følelsesløse. Derfor er de sjove øvelser faldt på bolden desværre. På omkring 1:40 om morgenen så veerne fortsatte i søvn. Jeg var meget overrasket over, fordi de gjorde langt mindre smertefuldt end veerne før. Det var bare en lettelse endelig at være i stand til at gøre hvad de skal trykke! Så havde endda en episiotomi, der skal gøres, men det gik for hurtigt. Efter det havde jeg bare at trykke en gang mere, og han var der!

Det magiske øjeblik

Jeg kunne se ham for første gang, dette øjeblik jeg aldrig vil glemme. Da han blev lagt på min mave: det var bare magisk! Jeg blev tryllebundet af denne lille engel. Han var stadig fuld af blod, men man kunne allerede se, hvad en temmelig lille fyr vi har skabt. Så måtte jeg vente til efterbyrd kom, så U1, den episiotomi blev syet, og så var jeg i stand til endelig have ham. I et andet rum, jeg plejet min søn for første gang, indtil han faldt i søvn. Mine øjne faldt på uret, det var kort efter klokken fire! Min søn var kun to timer ved os, det føltes som minutter før. Og min mor havde ret, selv om jeg kunne tro det tidligere aldrig rigtigt: Hvis barnet er kun en gang der, er alle smerter glemt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 67