Laitteet vauvan huone

Lapsesi tarvitsee hänen vauvan huone ei ole paljon, mutta muutama huonekaluja ja käyttöesineitä teet sinut paremmin, mutta hyvissä ajoin. Mitä vielä kaiken muun paitsi pinnasänky ja hoitopöytä, voit selvittää seuraavalla tarkistuslistan.

Vauva on vihdoin täällä ja ilo on suuri. Olipa se nukkuu makuuhuoneessa sinulle ja kumppani, tai on oma taimitarha, seuraavilla laitteilla olet hyvin valmistautunut ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana.

Laitteet vauvan huone

 wrap mahdollisuus

Muuttamalla taulukon valkoinen ruskea muuttuviin mattoTarvitset hoitopöytä tai hoitopöytä käärimistä. Riippuen siitä, miten se on helpompaa, voit asettaa käämin mahdollisuus lämpimässä kylpyhuoneessa tai vauvan huone. Vain lämmintä ja vetoinen mahdollisimman vähän, kehon pitäisi olla. Hoitopöytä Bella, joka järjestetään kaunis, herkkä sävyt, väri sopii täydellisesti joka lastentarha. Hyödyllistä tässä mallissa on runsaasti säilytystilaa kaikille muuttuvat olennaiseen.

Mitä vielä kääriä, voit "Kaikkea vauvan hoidosta ja mutkainen" lukea artikkeli.

suljettujen roskakoriin

Tretmuelleimer hopeaa AmazonKäytetylle vaipat jos teidän suljetun roskakoriin hankinta. Tämä ei välttämättä tarvitse olla vaippa sanko, koska ne ovat usein melko kalliita, ja jotkut niistä ovat myös erittäin ympäristöystävällinen. Kukin suljettu kauha, joka tyhjennetään säännöllisesti, voidaan käyttää.

itkuhälyttimet

Itkuhälytin ja kamera Philips Aventkanssa Avent DECT itkuhälytin Philipsin Voit tarkistaa, onko se menee hyvin pienokaiset ympäri vuorokauden. Jopa herkin melua voidaan siirtää tämän kätevä laite. Useimmille vanhemmille, itkuhälytintä on ehdoton must-have Babyerstausstattung.

leikkikehä

Valkoinen leikkikehä puinen sisäkatto karhujaLeikkikehä on aina mielenkiintoista, kun vauva on tullut liian iso kehto. Jos et tottua alusta alkaen, koska se on kuin leikkikehä määritetty. Voit myös kertaa lyhyesti poistua huoneesta tiedät, että lapsesi ovat turvassa. Leikkikehä voi suojata vauvaa jo ennen vanhempia sisaruksia, jotka eivät pysty kunnolla käsitellä vauvan. Makeat pöllö motiivi erittäin mukava malli, joka sopii täydellisesti sen neutraaleja värejä jokaisessa huoneessa.

 lämpölampulla

Lämpölampulla seinän yläpuolella WckeltischLämpölamppu on aina hyvä, kun vauva on syntynyt talvella ja huone kelauksen mahdollisuus ei ole kovin lämmin. Sitten voit Kiinnitä yläpuolella palaa hoitopöytä tai -kommode. Lämpölampun on hiljaa, niin sinulla on levätä rullauksen aikana pikku aarre. Rauhoittava lämpö iholla nauttia Small laajasti - ja hoitopöytä tulee uusi suosikki.

 Krabbeldecke

Face kankaalla tilkkutäkki muotoilu sininen, valkoinen, vihreä ja ruskea laikkujaVauva peitto on suosittu lahja syntymän, noin useimmat vanhemmat hyvin tyytyväisiä. Katto voit lähettää ja ottaa sen liikkeellä leikkikehässä. Sitten voit antaa lapsellesi puistossa tai ystävän yksinkertainen ja makuulle mukavasti. Kysymyksille löydät laaja valikoima erittäin Krabbeldecken makea, leikkisä motiiveja.

Laitteet vauva nukkumaan:

 vauvansänky

Valkoinen Cot vauvoilleJos haluat sen, vauva alusta voi nukkua plagiaatti. Ennemmin tai myöhemmin tarvitset sitä joka tapauksessa. Asettaa se suoraan sänkyyn, sinun säästää osto plagiaatti tai Beistellbettchens. Pinnasänky "Bella" sen matt white sävy on kohokohta paikka lepoa ja rentoutumista, vauvan huoneen. Bensiinin Löydät viehättävä plagiaatti.

Vihje: Pienellä pesä voi vielä kaunistella pinnasänky visuaalisesti sinulle. Lisäksi pehmeä pesä tarjoaa oman pikku kulta lisäsuojaa. Koska yöllä, lapset liikkuvat paljon ja voidaan helposti loukkaantua kova vuoteensa.

 patjat

Seimi kurssin tarvitsee hyvän patja. Sinun pitäisi valitessaan varmasti järkevä, koska patjan oltava hengittävä ja vailla epäpuhtauksia. Tässä se on parempi investoida hyvälaatuista, koska vauva viettää paljon aikaa sängyssä. Kylmä patja joka vapauttaa painetta ja säädetään pienokaiset mukava nukkua, löytyy esimerkiksi IKEA.

 Bassinet, pinnasängyn tai lisävuoteen

Vauvojenkorit verho ja huopa sininen ja valkoinenmutta monet vanhemmat käyttävät tällä hetkellä ensimmäisen viikon pikemminkin kehto tai vauvankori. Nämä ovat erityisen käteviä, koska ne ovat rooleja ja voit ottaa ne mihin tahansa huoneeseen. Myös kätevä on ns lisävuodepaikkaan että voit liu'uttaa oikeus omassa sängyssä. Tämä vaihtoehto on erityisen hyvä, jos imetät yöllä, koska silloin olet vauva aina lähellä.

 vedenpitävä pad

Vedenpitävä patja vauvalle sängynVuoden ensimmäisten viikkojen et vieläkään tarvitse pad plagiaatti, mutta jos vauva saa vanhempi, voi joskus ajaa vaippa. Kautta vesitiivis aluskate Voit suojata patja kosteudelta optimaalisesti. Niin, että pikku kulta ei ole kipeä on ja aina voi mukavasti olla lepotilassa kuiva.

 lakana

Tarvitset kaksi arkkia seimi tai kehto, niin voit laittaa yksi niistä joskus pesukoneessa. Hengittävä Levyt 100% puuvillaa löytyy esimerkiksi Amazon.Täällä voit valita yhdestätoista eri värejä ja voidaan todennäköisesti myös löytää vastaavia jo hankittu lakanat.

makuupussit

Pallo makuupussi harmaa valkoisin tähdet, tuote AmazonKaksi makuupussit kooltaan 70 pitäisi olla osa alkuperäisen. Makuupussit ovat paljon käytännöllisempi kuin katto, koska makuupussi voi helposti levätä vauva. Lisäksi makuupussi pääse luistamaan kasvoille, mikä haittaa Vauva hengitys. Jos sinulla on kesällä vauva, kevyt makuupussi vaihtelee kuten melko pallo makuupussi metsä motiiveja Alvi - vauva on syntynyt, mutta talvella, makuupussi pitäisi olla lämpimämpi. Amazon löydät makea Thermo-pallo makuupussi mistä Alvi valkoiset tähdet.

 Mobiili tai soittorasian

Soittorasia on muodoltaan sammakko HABAMonet vanhemmat löytää se mukava ripustaa mobiili- tai soittorasia on pinnasänky tai hoitopöytä. Jako-O löytyy, esimerkiksi kaunista musiikkia laatikko HABA muodossa söpö pieni sammakko. Tämä Vauva voi häiritä ihanaa, kun se kierretään esimerkiksi.

Useimmissa tapauksissa ei ole välttämätöntä, että ostat matkapuhelin tai pelikellon itse, koska molemmat ovat suosittu lahja syntymäpäivä tai erityinen tilaisuus kasteen.

Varoitus: Vuoden ensimmäisten viikkojen kannattaa mieluummin luopua hieman pesä sängyssä ja myös liikaa materiaalia sänkyyn. On tärkeää, että vauva saa tarpeeksi raitista ilmaa. Myöhemmin, voit silti lisätä nämä elementit.

Tulosta ja ruksata!

Syntymän vauva lähestyy ja haluat käydä ostoksilla pian kaiken kotona? Täällä voit tulostaa koko lista perustaa vauvan huoneen ja mukava paikka nukkua taas. Joten voit helposti ruksata, mitä olet ollut huolissaan.

»Takaisin PDF-tiedosto


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2