Lämminvesivaraaja tai pöydän alle: että sinun täytyy tietää

Jos ei ole keskeinen lämpöhuolto omassa talossa, niin vesi on lämmitettävä suoraan asunnossasi kanssa kattilaan. On olemassa useita vaihtoehtoja lämminvesivaraajasta pöydän alle ja pieni muisti. Luuletteko muutamia.

Lämminvesivaraaja tai pöydän alle enimmäkseen alhainen virrankulutus

Ei ole väliä, mikä laite valitset: Kattila lämmittää veden avulla sähköä. Siksi on erityisen tärkeää, että olet varovainen ostaa energiaa säästävä laite.

Edut undercounter yksikön pieni varastointi

Untertischgerät on hyvin kompakti ja sopii hyvin altaan alta tai viemäriin. Kapasiteetti on tavallisesti alueella viidestä 15 litraa. Etuna on, että lämmin vesi varastoidaan säiliöön ja se on suoraan käytettävissä, joten jos tarvitset sitä. Vedenlämmitin toisaalta lämmittää veden vain tarvittaessa. Niin kutsuttu avoin vähittäiskaupan on poistoaukko, jonka kautta höyry pääsee ulos, ja on aina asennettava matalapaineisen sopiva.

Edut läpivirtauslämmittimen

Kuten nimestä voi päätellä, vesi lämmittää vettä, kun se kulkee läpi. Kuitenkin, kun taas alle-counter yksikkö vedenlämmitin kuumaa vettä tulee, kun muisti on kerran tyhjä, vedenlämmitin voi edelleen tarjota kuumaa vettä. Jotta lämminvesivaraaja sopii huonetta missä tarvitset paljon kuumaa vettä kerralla, esimerkiksi suihkussa. Vaihtoehtona on suuri seinä muisti jopa 150 litraa. Kaikki eivät kuitenkaan varaa on edelleen suuri laatikko kylpyhuoneessa.

Edut pieni hetkellinen vedenlämmitin

Myös veden lämmitin ovat käytettävissä erityisen pieni muodossa työpöydän yksikkö. Tämä mini laite on niin pieni, että se voidaan helposti kiinnittää, esimerkiksi, alle uppoavat jauhe huoneessa. Kuitenkin, se sopii vain yksi pesuallas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3