Lasten luistelu: jäähallit lähellä

Lapset rakastavat luistelu, varsinkin jos se on ulkona raikas kylmä. Olipa järvien jäällä tai keinotekoisia jäähallit salissa tai ulkona, olemme koonneet listan tunnetuin jäähallit kahdestatoista suurimmissa kaupungeissa.

Kun ensimmäinen pakkasjakso päivän ennakointia nousee ulos liukuva luistimet jäällä jään pintaan. Niin hauskaa alkaa ja vanhemmat voivat viedä lapsensa luistelu, koko perhe tulee pakata kerran lämmin ja houkutella hattu, huivi ja käsineet. mutta omat luistimet et välttämättä tarvitse. Yleensä ne voi lainata tahansa jäähalli maksua.

Luistelu lapsille Berliini

Olipa luistinradoilla tai liikkuvia kappaleita: Berliinissä on erilaisia ​​mahdollisuuksia ottaa lapset luisteluun. Ympäröi makea tuoksu joulumarkkinat, jäätä harrastajat voivat pitää hauskaa jäähalli Neptune Fountain edessä raatihuone marraskuussa. Mutta myös luistinrata, ravintola Rübezahl, että on on Zehlendorfer joulumarkkinat ja Potsdamer Platz, sekä pienet että suuret hauskaa. Seuraavassa jäähallit vanhemmat luistelu lastensa kanssa:

 • Horst-Dohm Jäähalli Wilmersdorf
 • Eissporthalle Charlottenburg
 • Erika Hess Jäähalli Häät
 • Eisstadion Neukölln
 • Jäähalli Lankwitz
 • Urheilufoorumissa Hohenschönhausen

Näyttö matka koko perheen kanssa

Tuotteen Vihje: matka kiipeilyä metsäVapaapäivät ovat, ja etsit täydellinen työ jengi kotona? Kuin se olisi jonkin koskenlaskua kiertue tai Päivä kiipeilyä metsässä? Geschenkidee.de tarjoaa monia ehdotuksia jännittäviä retkiä.

Luistelu lapsille Bremen

Syyskuussa jäähalli Bremen, kausi on Paradice, ohjattiin. Huhtikuuhun lapset voivat liukua 3500 neliömetriä luistelu niiden juoksijoiden jäätä pitkin. myös pienille ja suurille luistella fanit muitakin ohjelman kohteita, kuten viikoittain lasten disco ja osapuolten aikuisille.

Dortmund: Lapset luisteluun alueella Wischlingen

Dortmund, kaksi järjestelmää ovat saatavilla luistelu ovat saatavilla: jään urheilukeskus Westfalenhallenin ja jäähalli alueella Wischlingen. Jäähalli vuonna Wischlingen on avoinna lokakuusta maaliskuuhun. Vanhemmat ja lapset ovat räjähdys, kun luistelu muutenkin.

Ulkoilma lapset voivat luistella Dresdenissä

Salissa energia verkon areenalla, jossa normaalisti Dresdner Eislöwen kieltävät kilpailuja, vanhemmat ja lapset voivat tehdä luistella ja jakaa urheilun lahjakkuutta. Alkaen lokakuun puoliväliin voit, säästä riippuen, päättää haluat mieluummin kääntyä ulkona tai koulutukseen salissa hänen kierroksilla. Noin Dresden voi luistella lehdossa vapaa-ajankeskus Tharandt / Freital lastensa kanssa.

Düsseldorf: Luistelu lapsille jäähallin Benrath

Jäähalli Düsseldorf-Benrathin tarjoaa perheille suuria tapoja poissa tuntia. Mutta jopa luistinrataa Brehmstraße Düsseldorfin jääkiekkojoukkue DEG vanhemmat voivat ajaa niiden jälkeläisistä jäällä. Myös jäähalli on Joulutori Gustaf-Gründgens Square, edessä teatteri, kutsutaan luisteluun saakka tammikuun marraskuun loppuun.

Lasten luistelu Opernplatz on Ice Frankfurt

Jäähalli Frankfurtissa tarjoaa sekä sisällä että ulkona talvella perheen voimin. Yli 9000 neliötä, vanhemmat ja lapset voivat luistella. Lisäksi 400 metrin kauan lokakuussa ja valmistettu 12 metriä leveä ulompi rengas Eisfans käytettävissä. Ulkoilma liu'uta suuret ja pienet vieraat jään yli. Kuten marraskuun sitten Frankfurtin Opera Square muuttuu luistinrata. On "Opernplatz on Ice" luistelu lapsineen vanhemmat myös.

Luistelua lasten Stellingen Hampurissa

Joka vuosi marraskuussa, suurin ulkoilmamuseo jäähalli Saksassa avaa ovensa. Vuonna jäähallissa, vanhemmat voivat kääntyä niiden jälkeläisistä kelkka perustavat kierroksilla. Mutta siirrettävä luistinrata "Wandsbeker Winter Magic" on erityisen kaunis puitteet perheen talvella hauskaa. Marraskuun alusta tammikuun alussa voidaan tehdä siellä kelkka piireissä. Näiden lisäksi kappaleita molemmat vanhemmat ja lapset voivat luistella tässä:

 • Volksbank Arena Hampuri
 • Rink Hampurissa Stellingen
 • Alstereisvergnügen
 • Eisland vuonna Farmsen

Lasten luistelu Hannoverissa

Heidän lapsensa eivät saa tarpeeksi luistelun ja haluaisi pyörittää koko vuoden jäällä kierroksensa? Ei se mitään. Ice & Event Center Langenhagen on avoinna ympäri vuoden. Luistimet voi vuokrata paikan päällä. On myös jääbaari hallissa, joka tarjoaa välipaloja ja juomia huoleton luistelu hauskaa. on avoinna ympäri vuoden luistinrata klo Pferdeturm. Ikiroudan mahdollisuus saada luistimet on myös Limmer kaukalossa.

Köln: luistelu lapsille Hay

Vuosi marraskuussa Kölnin Eiszauber avattu Haymarket. Yhdellä suurin matkapuhelinoperaattori ulkoilmamuseo jäähalli Euroopassa vanhemmat ja lapset voivat luistella yhdessä. Vasten historiallinen taustaa keskellä katedraali kaupungin koko perheelle talvella kylmä. Ja näitä kappaleita voi liukua pitkin luistimilla:

 • Köln Lentpark
 • Luistelemaan Haie Centre
 • Playa-Winterland
 • Eissporthalle Troisdorf

Luistelu lapsille Leipzig

In jäähallissa sukellus paitsi useimmat luistelu ja jääkiekko tapahtumia järjestetään näissä saleissa vanhemmat luistelu lastensa kanssa. Lisäksi Clara Zetkin Park ja valmistetut jäähallit Peace Park. On niin sanottu spray jäähallit voi olla marraskuu-tammikuu ulkoilmassa luistelu. Muut julkiset luistinradoilla löytyy täältä:

 • Virkistys park Lößnig-Dolitz
 • Markkleeberg
 • Leipzigin eläintarha

Luistelu lapsille musiikin Münchenissä

Münchenissä on useita tapoja vanhemmille pystyä luistelemaan lastensa kanssa. Prinzregentenstadion tarjoaa koko perheelle hieno kokemus säestyksen auki. Mutta seuraavassa jäähallit suurten ja pienten luistelu fanit hauskaa:

 • Eissportzentrum Olympic Park
 • Jään ja hauskaa urheilukeskus alueella Länsi Pasing-Obermenzingissä
 • Jää ja Fun Sports Center East East Park

Myös luonnon jäällä pinnoilta yhdyskuntavedet vanhemmat ja heidän lapsensa voivat luistella heti järvet täyttävät turvallisuusvaatimukset ja hyväksyy kaupungin luisteluun. Seuraavat järvet ovat mm luisteluun harrastajat kysymyksen: järvet West Park, Regatta Park Lake, Riemer See, Ostparksee, Hinterbrühler järvi, järven Zamilapark ja Schwabingin järven asuinalueella Berliinin tien.

Talvi unelma houkuttelee lapsia luisteluun Stuttgart

Talvella unessa Stuttgartissa lapset voivat jo kiertänyt alle kuusivuotiaat on ulkona luistinrata. Ensimmäistä kokeita jäällä, on myös pieni jäätä pingviini. Avulla pieni jään mielenrauhan ja turvassa niiden liikkeitä. Mutta jopa maailman jään Stuttgartin vanhemmat ja heidän lapsensa voivat luistella lokakuusta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 70