Lay laminaat: Kosten

Laminaat is een goedkoop alternatief voor hardhouten vloeren. Echter, het leggen van vakmensen bashing impact. Kosten besparen en legde zich bij de hand!

Laminaat wordt vervaardigd in twee lagen: de onderste laag goedkoop hout. In een tweede laag gelijmd, die hetzij uit multiplex of kunststof. om een ​​vierkant laminaat kosten afhankelijk van de kwaliteit 6-30 euro lag. Echter, je moet stoppen met het kopen van ten minste vijf procent omdat je altijd verliezen. Daarnaast moet je plinten, waarin de prijzen zijn 3-30 euro.

Als u leg je eigen laminaatvloer, kunt u enorm besparen. Vakmensen berekenen tussen 15 en 35 euro een vierkante meter laminaat lag. Voeg daarbij de kosten van de installatie van de plinten. Artisans in rekening mag brengen 5-10 euro per vierkante meter. Om de zuivere loonkosten hebben pakketten voor het krijgen van hier en het krijgen van het eten te komen. Gaat bij een schatting van de kosten die deze items zijn opgenomen. Zo niet, vraag voor een betere om dure verrassingen te voorkomen.

Het kan ook nodig zijn met ongelijke vloeren aan de laminaatvloer met een fleece padding temperen. Andere kosten omvatten de verwijdering en vernietiging van de voormalige vloer. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van het individuele geval.

Doe het zelf: Hoeveel kost de aanleg van uw laminaatvloer

Als u leg je eigen laminaatvloer, de kosten hierboven beschreven voor het laminaat zelf en de plinten worden gemaakt. U kunt lag op een vlakke tegelvloer of naaldvilt een laminaat gemakkelijk. Tapijten, nooit te verwijderen, maar eerder.

U kunt een laminaatvloer of variabele volledig gebonden in verlegenheid gebracht te nemen. Drijfmiddelen, worden de rabatdelen niet vast aan het substraat. In dit geval wordt een speciaal pad voor de laminaatvloer aanbevolen. Er zijn veel verschillende aanbiedingen van kurk aan het polyurethaan zware mat. Prijzen variëren tussen de 70 cent en 10 euro per vierkante meter.

Het is ook mogelijk het laminaat volledig lijmen. Maar je moet tussen de 300 en 400 gram lijm per vierkante meter. Prijzen voor deze variëren van ongeveer 7 tot 15 euro per kilogram lijm. Bonding beschermt tegen opstijgend vocht, maar maakt een demontage onmogelijk.
Voeg daarbij de kosten van de installatie van de plinten. U kunt plinten vast met spijkers, schroeven en pluggen of lijm. Hiervoor moet je plannen afhankelijk van de methode 5-20 euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 19 =