Lay laminaatti: Kustannukset

Laminaatti on halpa vaihtoehto parkettiliiketoiminnan. Kuitenkin laskemme ammattimiesten soimaan vaikutus. Säästää kustannuksia ja laittaa itse käsillä!

Laminaatti valmistetaan kaksi kerrosta: alempi kerros on halpaa puuta. On toinen kerros on liimattu, joka koostuu joko vaneria tai muovista. luoda neliön laminaatti kustannuksia laadusta riippuen 6-30 euroa. Sinun tulisi kuitenkin enää osta vähintään viisi prosenttia, koska aina hukkaan. Lisäksi tarvitset jalkalistat, jossa hinnat ovat 3-30 euroa.

Jos asettaa oman laminaattilattia, voit säästää valtavasti. Taitavat käsityöläiset laskea välillä 15 ja 35 euroa antaa neliömetri laminaatti. Kun tähän lisätään kustannuksia asennuksen sokkelit. Käsityöläiset laskuttaa siitä 5-10 euroa neliöltä. Puhtaaseen työvoimakustannukset ovat paketteja saada täällä ja saada ruokaa tulemaan. Pyyhkäisyllä kustannusarvion, että nämä tuotteet ovat mukana. Jos näin ei ole, pyytää parempaa välttämiseksi kalliita yllätyksiä.

Se voi myös olla tarpeen epätasaisella vaimentaa laminaattilattia fleece pehmuste. Muut kustannukset sisältyvät ja hävittämiseen entisen lattia. Määrä Nämä kustannukset riippuu yksittäisestä tapauksesta.

Tee se itse: Kuinka paljon laskemme teidän laminaattilattia

Jos asettaa oman laminaattilattia, kulut edellä kuvattiin itse laminaatin ja sokkelit ovat syntyneet. Voit asettaa tasaiselle laattalattia tai neulahuopien laminaatti helposti. Matot, älä poista mutta ennen.

Voit ottaa laminaattilattia joko kelluvia tai kokonaan liimattu hämmentynyt. Kelluva välineet, kielen ja lautojen ei ole kiinnitetty alustaan. Tällöin erityisen pad laminaattilattia suositellaan. On olemassa monia erilaisia ​​tarjouksia korkki polyuretaanin raskaan maton. Hinnat vaihtelevat välillä 70 senttiä ja 10 euroa neliömetriä kohden.

On myös mahdollista liimata laminaatti kokonaan. Mutta sinun täytyy välillä 300 ja 400 grammaa liimaa neliömetriä kohti. Hintaa tälle välillä noin 7-15 euroa per kilogramma liima. Liimaus suojaa nousevaa kosteutta, mutta tekee purkamista mahdottomaksi.
Kun tähän lisätään kustannuksia asennuksen sokkelit. Voit liittää jalkalistat nauloilla, kiinnitystarvikkeet tai liimaa. Tätä varten sinun pitäisi ajoittaa menetelmästä riippuen 5-20 euroa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 84