Lay laminat: Omkostninger

Laminat er et billigt alternativ til hårdttræ gulvbelægning. Men den udlægning af faglærte håndværkere bashing effekt. Spar omkostninger og sætte sig selv på hånden!

Laminat fremstilles i to lag: det nederste lag er billig træ. I et andet lag er limet, som enten består af krydsfiner eller plast. at lægge et kvadrat laminat omkostninger afhængigt af kvaliteten 6-30 euro. Du bør dog holde op med at købe mindst fem procent, fordi du altid spilde. Derudover skal du fodlister, hvor priserne er 3-30 euro.

Hvis du lægge dit eget laminatgulv, kan du spare enorme. Faglærte håndværkere beregne mellem 15 og 35 euro at lægge en kvadratmeter af laminat. Hertil kommer udgifter til installation af fodlister. Håndværkere opkræver for det 5-10 euro per kvadratmeter. Til de rene lønomkostninger har pakker til at komme her og få maden til at komme. Pass til en pris estimat, at disse elementer er inkluderet. Hvis ikke, så spørg efter bedre for at undgå kostbare overraskelser.

Det kan også være nødvendigt med ujævne gulve at dæmpe laminatgulv med en fleece polstring. Andre omkostninger omfatter fjernelse og bortskaffelse af den tidligere gulvbelægning. Mængden af ​​disse omkostninger afhænger af den enkelte sag.

Gør det selv: Hvor meget koster udlægning af din laminatgulve

Hvis du lægge dit eget laminatgulv, de udgifter, der er beskrevet ovenfor for selve laminat og sokler afholdes. Du kan lægge på en flad flise gulv eller nålefilt et laminat nemt. Tæpper, aldrig fjerne men før.

Du kan tage et laminatgulv enten flydende eller helt bundet flov. Flydende midler er de fjer og not brædder ikke fast til underlaget. I dette tilfælde anbefales en speciel pad for laminatgulve. Der er mange forskellige tilbud om kork til polyurethan tunge måtten. Priserne spænder mellem 70 cent og 10 euro per kvadratmeter.

Det er også muligt at lime laminatet helt. Men du har brug for mellem 300 og 400 gram lim per kvadratmeter. Priserne for dette interval fra ca. 7 til 15 euro pr kilogram af klæbemiddel. Limning beskytter mod opstigende fugt, men umuliggør en nedtagning.
Hertil kommer udgifter til installation af fodlister. Du kan vedhæfte fodpaneler med søm, skruer og dyvler eller lim. For dette, skal du planlægge afhængigt af metoden 5-20 euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 72