Leder Flu: Årsager, symptomer og behandling

Selvom hovedet influenza er så, er det faktisk ikke en rigtig influenza. I virkeligheden er det en hjerne betændelse, der har til fælles med influenza blot et par symptomer. Har du forklare, hvad du behøver at vide om hovedet influenza.

Hvad er et hoved influenza?

Et hoved influenza er intet mere end inflammatoriske forandringer i hjernen, hvor væv dønninger. Udtrykket hoved influenza er opstået, fordi sygdommen oprindeligt kan forveksles med influenza. Læger henvises til hjernebetændelse.

Årsager til hoved forkølelse

Skylden for hovedet forkølelse er vira, der kan overføres for eksempel af insekter såsom myg. men udløser kan være fåresyge, mæslinger, rabies eller herpesvirus. Lejlighedsvis, bakterier eller svampe og parasitter er årsagen. Især folk med svagt immunforsvar, herunder små børn, er i fare.

Symptomer på hovedet forkølelse

Svarende til en influenza opstår, selv når et hoved influenza feber kombineret med andre symptomer, som kan variere meget. Disse omfatter kulderystelser, træthed, smertende led, hovedpine og kvalme. Hvis du tilføjer mere bekymrende symptomer såsom forvirring, sløret syn eller følelsesløshed, højeste haster.

Følg hovedet influenza

I bedste fald hoved forkølelse lyder hurtigt og uden større problemer igen. Dog kan betændelse også forårsage store skader og blødninger i hjernen. Hvis venstre ubehandlet, kan føre til døden et hoved forkølelse. Ved den mindste mistanke Derfor bør du straks søge lægehjælp.

Diagnose og behandling af hoved forkølelse

Hvis der er begrundet mistanke om hoved forkølelser Din læge vil sandsynligvis først derefter har en blod og gøre en cerebrospinalvæske undersøgelse. En computertomografi kan give oplysninger om ændringer i hjernen.

Behandling af hoved forkølelse afhænger af de udløsende agenter på sygdommen og dens forløb. Mens bakterier behandles med et antibiotikum, kommer i vira andre medikamenter, der anvendes. I alvorlige tilfælde af sygdommen indlæggelse vil være uundgåelig. kan forkæle sig selv med hovedet forkølelse ikke - se venligst nødvendigvis en læge om dette.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 69 =