lette den første vaccination

udnævnelsen Den første vaccination kommer op, og du spekulerer på, hvordan en vaccine nogensinde udløber. Hvad skal du kigge efter, når de foretager udnævnelsen? Hvordan kan du lette den første vaccination dit barn? Og når du bør ikke vaccineres? I denne artikel vil du finde svar på disse og andre spørgsmål.

Har du tilstrækkeligt informeret om fordele og ulemper ved vaccination og besluttet dette at vaccinere dit barn. Nå snart står ved den første vaccination. Men hvad du bør være særlig opmærksom på at gøre dit barns besøg hos lægen og den lille bitte jab så behageligt som muligt?

Første dosis barnet snarere om morgenen

udnævnelsen Vaccinationen skal gives til om morgenen, så du bedre kan observere, om alvorlig med dit barn efter den første vaccination, udvikle fysiske reaktioner på vaccinen. Selvom sjældent sker, men der kan ske. I en eventuel overreaktion, for eksempel med en høj feber eller åndedrætsbesvær, bør du straks søge lægehjælp for en sikkerheds skyld.

Display guide til vaccinationer

Bog anbefaling til vaccination: Fra praksis en børnelægeIngen anden emne er så kontroversiel blandt forældre som tema vaccination. Er det nødvendigt eller bare moneymaking? Guiden "Fra praksis en børnelæge" giver forældre en guide og forklarer.

Første dosis: Barnets alder spiller en rolle

Alderen på dit barn spiller en vigtig rolle i udnævnelsen den første vaccination. Hvis du dømmer dig selv som anbefalet af Den Stående Komité for Vaccination (Stiko) og dit barn kan vaccineres allerede med to måneder mod de første infektionssygdomme, så: hvis dit barn blev født for tidligt, skal du holde til det beregnede og ikke i henhold til den faktiske dato for fødslen, fordi nogle vacciner kan kun handle, når barnets immunsystem har nået et vist niveau af udvikling. Risikoen for intolerance og bivirkninger efter den første vaccination i de første to måneder af livet er stadig meget høj.

Overhold anbefalede minimumsafstande

Hvis dette er udnævnelsen er en konsekvens af vaccination, for eksempel, den anden del af vaccinationen Seks vaccinationen, bør du sikre dig, at du ikke skridtlængde de anbefalede minimumsafstande mellem de enkelte vaccination udnævnelser. med de fleste vaccinationer dette er fire til seks uger. Men du kan rydde din børnelæge detaljer om de nøjagtige tidspunkter.

klæde før: første vaccination hos spædbørn

Dag, alle vacciner ved injektion, der administreres gennem en sprøjte. Dit barn vaccinen administreres intramuskulært, dvs. i musklen lag, som regel låret givet. For at gøre processen så enkel som muligt, bør du tage væk fra bodysuit eller bukser den lille vaccinatgruppen før starten af ​​vaccinationen, så lægen kan lægge indsprøjtningen uhindret.

Tag dit barn for første podning på skødet

Med hensyn til placeringen af ​​dit barn i løbet af den første vaccination, så du sætter det bedst på skødet. Så du kan holde godt fast, så det ikke begynder at skælde ud og ved et uheld kommer ind i sprøjten til dit barn. Det er bedst at klemmst benet, hvor sprøjten skal administreres omhyggeligt mellem dine lår og hold med den ene hånd armene til side. Ved den fysiske nærhed mellem dig og dit barn vil også beroliger og du stress, der går til din mindre fra uvant situation lindre noget.

dulme dit barn under vaccinationen

Umiddelbart før injektion, lægen eller sygeplejersken desinficerer huden i låret med en spray eller vatpind. Derefter, med en tynd nål vaccinen injiceres. Den lille bitte jab og usædvanlige smerter vil helt sikkert skræmme dit barn og måske bliver det rastløs eller begynder at græde. For første vaccination, bør du tilbyde noget, som du dulme dit barn eller kan distrahere fra den stressende situation. Velkendte objekter, såsom en sut, en sutteklud eller udstoppede dyr egnet til dette formål meget godt.

Første dosis på baby: Så komfort

Efter vaccination dit barn går i stå et plaster på injektionsstedet. Hvis den lille patient er ældre, kan også være en forening, måske i lyse farver eller med sjove mønstre, hjælpe med at håndtere situationen bedre, fordi så dit barn kan vise alle stolte af hvor modig det har overlevet den første vaccination. I mange praksis, er der også en beholder med små stykker legetøj, hvorfra dit barn kan vælge noget til at forbinde en positiv oplevelse med vaccination.

Levering af certifikatet vaccination

Ved slutningen af ​​den første vaccination besøge vaccination rekord af dit barn, du vil blive præsenteret, hvor vaccinationer er logget. Dette pas bør du nu bringe til eventuelle yderligere undersøgelser, så lægen kan hurtigt og pålideligt med et overblik, mens dit barn er blevet vaccineret, og når den næste vaccination er forfalden.

Når du ikke være den første vaccine til at udføre?

  • Du bør annullere udnævnelsen vaccination eller flytte, hvis dit barn er ikke sundt eller var blevet syg i de sidste to uger i en feberagtig infektion. Immunsystemet skal komme sig helt igen kun i dette tilfælde, før de blev konfronteret med vaccinen virus.
  • Har dit barn sidst i nærhed af personer med en smitsom sygdom, bør du begynde med give afkald den første vaccination, da det er muligt, at det er blevet inficeret med sygdommen. Selv om det ikke skulle være brudt på tidspunktet for vaccination, kunne det være, men at hans immunsystem er optaget kampene fra patogener.
  • En konsekvens af vaccination bør udelades, hvis efter tidligere vaccination med den samme vaccine en stærkere vaccine reaktion har fundet sted. Disse omfatter krampeanfald, høj feber, åndenød, eller besvimelse. I et sådant tilfælde skal du vente, indtil årsagen til reaktionen præciseres og eventuelt yderligere vaccineret med en anden vaccine. Det samme er tilfældet med en kendt allergi over for nogen af ​​indholdsstofferne i Impfserums.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2