Lis wortel: het helpt Dus als kinderziektes

Heb je gehoord van huismiddeltjes lis wortel? Heeft u uitleggen wat dit allemaal over gaat en hoe het kan uw baby te helpen tijdens kinderziekten.

Lis wortel - het helpt tijdens kinderziekten

Tandjes krijgen bereidt de meeste baby's grote problemen. Een beproefde huismiddeltjes is de lis wortel. Met ongeveer zes maanden, de eerste melktanden doorbreken. Sommige baby's ook vroeger of later. De baby's zijn dan meestal erg onrustig, kwijlen gepropageerd en kan zelfs een koorts te krijgen. Meer informatie over de volgorde van de primaire tanden kunt u vinden in ons artikel in het tijdschrift: "Order of melktanden".

De ongemakkelijke spanning in de mond, leidt de baby om alles in hun mond kunnen worden gestopt en rond om op te kauwen. Hier komt de paarse wortel in het spel. Het wordt verkregen uit een wortelstok van de iris. De violette wortel moet noodzakelijkerwijs een riem worden bevestigd. Het kauwen van de baby dan de wortels worden vrijgegeven, de pijn verlichten ingrediënten. Daarom wordt de violette wortel aanbevolen door vele verloskundigen.
De paarse wortel verkregen in de apotheek of op het internet handel. Het is verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste (2-4) cm zeer geschikt is voor de eerste tand. Een grotere wortel is aan de achterzijde tanden van voordeel.

aan de kook de lis wortel met regelmatige tussenpozen is belangrijk. Aldus bacteriën en ziektekiemen worden vernietigd. De wortel moet worden gehecht aan de kleding van het kind, het kind kan altijd jezelf te grijpen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =