Livmoderhals hellige: Det betyder, at det

Du har hørt om din gynækolog, at din livmoderhals er helligt eller har snuble over dette udtryk i moderens pas? Må ikke forklare, hvad livmoderhalsen er helligt.

Staten livmoderhalsen vigtig indikator

Som en del af livmoderhalsen, livmoderhalsen er en vigtig faktor i graviditeten. Den beskytter, tæt lukket, det ufødte barn fra bakterier. Hvis fødslen er i kulissen, livmoderhalsen begynder at spile langsomt at frigive vejen for barnet.

Betingelsen af ​​livmoderhalsen observeres under din graviditet ved hver undersøgelse for at opdage tegn på for tidlig fødsel eller komplikationer. Når din livmoderhalsen åbner i slutningen af ​​graviditeten er også dokumenteret, hvor langt den er åben.

Livmoderhals hellige: Det betyder, at det

Udtrykket livmoderhalsen hellige kan findes i din barsel pass eller fund under din graviditet igen. Den henviser til den retning, som viser livmoderhalsen. Livmoderhalsen sakral det betyder ansigter bagud, mod rygsøjlen. Denne retning vil ændre sig med slutningen af ​​graviditeten, livmoderhalsen så peger i retning af kappe (mediale). Således den retning, hvor livmoderhalsen er, give lægen fingerpeg om, hvor hurtigt fødslen forventes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 42