Lusttropfen: Dat u moet weten over

De Lusttropfen, ook wel Präejakulat plaatsvindt, van voor de eigenlijke zaadlozing uit de penis. Maar wat hij is echt goed? Hier zijn de belangrijkste feiten.

De Lusttropfen - voorbode van de ejaculatie

De naam zegt het al: de Lusttropfen wordt uitgescheiden tijdens de seksuele opwinding van het mannelijk lid. dan als een regendruppel hij ligt op het puntje van de penis, want in tegenstelling tot het sperma dat niet doet, is er een daling van genot van een melkachtige, maar van een heldere vloeistof. Het wordt geproduceerd net voor het orgasme van Cowper klier, die het vrijkomen in de urethra.

Lusttropfen: een echte Mr. Clean

Urine en sperma mee eens niet goed: Terwijl de urine is zuur, sperma vereist een alkalisch milieu. De Lusttropfen verschaft een oplossing en maakt in de urethra door een hogere pH Shipshape. Op hetzelfde moment het fungeert als een smeermiddel - allemaal natuurlijk.

Kan ik zwanger te krijgen van pre-cum?

Ja, hoewel de daling van plezier niet wordt geproduceerd door de testikels, sperma kan reeds aanwezig zijn hier ook. Deskundigen verschillen van mening over de oorzaak. Er kunnen zelfs zaad blijft in de urethra of bijbal reeds voor de eigenlijke zaadlozing wat sperma geproduceerd. Dus het is geen veilige methode van anticonceptie om te stoppen met het hebben van geslachtsgemeenschap kort voor het mannelijk orgasme. Ook moet je beter gebruik maken van een nieuw condoom als je liet het zwerft achteruit per ongeluk in plaats van alleen toe te passen. Echter, de kans op zwangerschap van pre-cum is een stuk minder dan volwaardige geslachtsgemeenschap.

Voorzichtig, risico van infectie

Hetzelfde als voor de preventie van toepassing is op het voorkomen van seksueel overdraagbare aandoeningen: Zelfs met deze u kan infecteren door de Lusttropfen je al. Over mogelijke ziekten die je je zou kunnen besmetten, onder meer gonorroe, Chlamyiden, mycoplasma, en schimmelinfecties. Zelfs HIV-infectie is niet uitgesloten. Zelfs als het niet om het verkeer komt, het condoom is dus het beste voorzorgsmaatregel, als je niet je seksuele partners voldoende kennen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 72 =