Lyhenne “Vastaanottaja”: Aivan oikein!

Kun kirjoitat osoitteen usein törmää yli lyhenne "huomiosta", Miten sitä nyt käytetty oikein kirjettä? Me selittää sinulle tähän kärkeen, käyttäen kuviota osoite.

Olet vielä äitiyslomalla, mutta suunnitella paluuta työelämään? Ehkä sinun täytyy kommunikoida, koska vanhempainrahaa sekä eri viranomaisten kanssa? Tietenkin sähköpostin saapuu ilman kiertoteitä ja viivästyksiä oikea henkilö. Tästä syystä kirjoitat nimen kosketuksestasi huomautuksen "huomiosta" osoitekenttään. "Vastaanottaja" tarkoittaa, että tehtävä tietyn henkilön jaettava. Kuitenkin, et kirjoittaa tekstin oikein tehnyt, vaan käytät lyhenne sanoista "huomiota".

Lyhenne "Vastaanottaja" Mikä on oikein?

Voit käyttää "huomiosta" seuraavat kolme vaihtoehtoa lyhenteenä:

  • z. H.
  • z. Hd.
  • z. Huom.

Kaikki kolme variantteja lyhenne "huomiosta" ovat oikeita mukaan Duden.

näyttö
Suositeltavaa luettavaa: Babypedia

Kirjan kansi: Babypedia vanhempainrahaaKirjassa "Babypedia" antaa sinulle paljon hyödyllistä tietoa ensimmäinen vuosi lapsen kanssa. Miten hakea lapsilisää tai lapsilisä ja miten olet jopa hallinnollisia menettelyjä.

"Löydät kirjan Amazon

Mikä täydellinen osoitekentän kirjainta?

Kuten lähes kaikki elämässä, on DIN standardi osoitekentän. Pyynnöstä Deutsche Post, Saksan standardointi-instituutin (DIN) käsittelee käsitellään. Osoitteet kirjeisiin ja muuta postia luetaan postin jakeluun koneita. Normalisoitu merkintätapa yksinkertaistaa tätä prosessia, riski lukuvirheitä automaattisen osoitteen tunnistuksen on jätetty pois. Oikea käsitellään on paras tae nopea ja sujuva toimitus oman lähetyksen. Sillä Tarkista ja korjaa osoite ei ole välttämätöntä.

Kaksi esimerkkiä DIN-yhteensopiva osoite

Jos kirjoittaa kotiosoite, jättää maantie- ja aseta tyhjä rivi ja aseta yhteyshenkilö yrityksen nimi. Mahdollinen piiri nimitys voit määrittää välillä nimi ja kadun nimi:

Otto Mustermann Ltd.
Henkilöstöosasto varten. Ms Doe hd.
kuvio neljännes
Näyte Street 13
79194 Musterhausen

Jos kirjoittaa postilokeroon, jolloin katu ja talon numero jätetään pois hyväksi postilaatikon merkinnät. Piirin nimet eivät ole välttämättömiä:

suunnitteluviranomaisena
z. H. Mr. Doe
PL 0815
47111 Musterstadt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 18