Maand 4: Baby Ontwikkeling

In de vierde maand van uw baby groeit intens en een gewicht van ongeveer 6000g bereikt. Sommige baby's die bijna twee keer zo veel als bij de geboorte. Zelfs de maag van uw baby groeit, dus je moet je baby te voeden in de 4de maand niet zo vaak. Meer informatie over de baby Development Leer in de 4de maand.

  • jongen

    7,000 g (+/- 800 g) 64 cm (+/- 4 cm)

  • meisje

    6,400 g (+/- 800 g) 62 cm (+/- 4 cm)

Merk op dat in deze gegevens die elke baby heeft zijn eigen tempo van ontwikkeling. Bij twijfel, u zich wenden tot je best om je verloskundige of de kinderarts.

Maand 4: Milestones baby Development


beweging:
In buikligging om uw baby in de 4de maand voelt bijna net zo comfortabel en veilig als op de rug. Het kan uw hoofd langer vasthouden en tekent herhaaldelijk op de armen uit. De bewegingen zijn eveneens gepland, vooral met betrekking tot het bereiken van verschillende objecten. De altijd energiek en schoppen "mini-pushups" het versterken van de spieren en het bevorderen van de verdere ontwikkeling van de baby. Vooral populair speelgoed je baby een hand hebben in de vierde maand. In ons artikel "Motoriek uw baby" U kunt meer informatie over dit onderwerp.


sense:
De belangrijkste ontwikkeling in de zin dat Je baby maakt gebruik van in 4 maanden intensief, is de coördinatie van de ogen en handen. Je baby kan nu toegang voor specifieke items die het ziet en houd ze automatisch. De grijpreflex volledig verdwijnt in de vierde maand. In aanvulling op uw baby in de 4de maand dat items van het weg te oefenen en bewegen op. Daarnaast kan je baby nu zeer verwante tinten van elkaar te onderscheiden en waarnemen tinten.


communicatie:
In de vierde maand kan Je baby zijn omgeving te herkennen heel goed en te classificeren. Succesvol zijn ook de eerste pogingen om zijn handen te contacteren. Dus het is niet onwaarschijnlijk dat uw baby bereikt of spelen na uw neus legt zijn handen op je wang. In de vierde maand, kan het ook hardop lachen en altijd wat hij wil en wat meer duidelijk niet. Hoewel het nog niet de tijd voor angst voor vreemden, maar het zal merkbaar vertragen dat je baby voelt zich meer comfortabel rond mensen die al goed kent en die hem bekend zijn.


Slapen:
Ook al is het niet klaar in de 4e maand dat je baby kan slapen door de nacht op een regelmatige basis, de nachtelijke slaap periode is aanzienlijk langer. Het gebeurt vaak nu dat uw baby slaapt zeven uur zonder onderbreking. Gedurende de dag, de meeste baby's te verminderen hun slaap cycli om een ​​aantal van drie en hebben tussendoor langer en langer wakker.

Weergave groot stuk speelgoed voor de zintuigen

Een meisje zittend op de vloer en heeft een roze O-bal in de handenMet de Oball rammelaar met ratels u uw baby perfect te helpen bij zijn eerste grijpen pogingen. We hebben het voor u gevonden bij JAKO-O.

>>Klik hier voor de JAKO-O en Oball

Maand 4: Data rond de baby

  • een aanvraag voor kinderbijslag
  • tweede dosis
  • Word lid van de baby gebarentaal cursus

Video: Uw baby in de 4de maand

Maand 4: tips over de baby

vinden babysitter

Er komt misschien de tijd die je zou willen om uit te gaan met je partner in de avond. En dan is er nog de kwestie van de kwaliteit van zorg voor uw baby. Een baby in de 4de maand, een babysitter zal onder andere belangrijke eigenschappen gekenmerkt door volwassenheid, ernst en sereniteit. Misschien bent u denkt, zelfs als zou al snel intensievere zorg voor uw baby in kwestie? Kijk maar naar onze speciale "U3 support" na. Daar vindt u meer nuttige informatie vinden.

Tips voor schreeuwbabys

Wanneer een baby huilt meer dan drie uur lang ten minste drie weken tot drie dagen per week, dan is het een huilbaby genoemd. Dit verschijnsel heeft betrekking statistisch ongeveer 8-29% van alle zuigelingen. In de vierde maand, moet het excessief huilen langzaam te verlichten voor sommige baby's, maar het duurt nog tot 6 maanden oud. Misschien hebt u een huilbaby en voelen in sommige situaties overweldigd? We hebben belangrijke informatie voor u samengevat, hoe je het beste kunt omgaan met een schreeuw baby.

Melk voor de baby

Als u uw baby de fles geven, kan je je afvragen wanneer de juiste tijd is gekomen om van zuigelingenvoeding formule melk. In het algemeen: zolang uw baby is moe en niet langer drankjes dan een liter melk per dag, een overstap naar flesvoeding is niet nodig. Ongeveer vanaf de zevende maand kun je dan voer aan te vullen en aanvullende voeding. Meer informatie over het gemak eten voor de baby in onze speciale "bottle".

Size-gewicht curve meisjes en jongens

Als u zich afvraagt ​​of uw baby in de 4de maand te veel of te weinig weegt, kijk maar eens onze omvang gewicht curve voor baby's in hun eerste jaar. Heeft u uitleggen hoe je de verhouding tussen lengte en gewicht kunnen lezen en wordt gesproken in welk gebied van normaal gewicht. De curve kan dan geef je een hint of uw baby gezond ontwikkelt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 26