Maattabel voor baby’s en kinderen

Lees hier om te weten wat maten kinderen hebben gemiddeld in de eerste maanden en jaren en hoe u kunt gemakkelijk meten. We hebben samen al grootte tafels voor baby's en kinderen voor u samengesteld.

Meet maten voor kinderen

De jurk grootte van een kind wordt voornamelijk bepaald door de hoogte en de verhoudingen. De waarden van de grootte tafels zijn gemiddelden in de verschillende leeftijdscategorieën. Ze zijn echter als, als de waarden van de vele kinderen zacht, in ieder geval tijdelijk, grotendeels af van de gemiddelde waarden uit. Het is ook de grootte van de fabrikant voor het kopen van te vergelijken waard, want, helaas, de grootte specificaties van de fabrikanten zijn soms erg verschillend.

  • Maten voor kinderen - Lengte: De hoogte van uw kind meet je de beste voor een muur. Met een meetlint u nu meten van kop tot aan de zool.
  • Maten voor kinderen - Borst: De borst is het sterkste deel van je borst dat je horizontaal kan meten met het meetlint.
  • Maten voor kinderen - Taille: Taille omtrek meet je een keer los rond de taille van uw kind. Soms wordt het ook wel Tailleomvang.
  • Maten voor kinderen - Heupen: De heupomvang wordt gemeten anderzijds horizontaal met de tape rond de Po omgeving.
  • Maten voor kinderen - stride: De staplengte wordt gemeten aan de binnenzijde van het been van het kruis tot de hiel.

Toon Boekbespreking: The Secret gelukkiger kinderen

Boek: Het geheim van gelukkige kinderenKinderen ontwikkelen zich ongelooflijk snel in de eerste jaren. Ouders vaak stuit op een correcte afhandeling van het nageslacht. De internationale bestseller "The Secret van gelukkige kinderen" helpt deze hindernissen te overwinnen en geeft tips voor een ontspannen samen in deze tijd.

Grootte Grafiek: baby, peuter en kind

Alle maten voor kinderen worden gegeven in centimeters.

Maat tabel voor baby's van 0 tot 12 maanden
Maat tabel voor kleine kinderen 1-6 jaar oud
Matentabel Voor kinderen van 6 tot 11 jaar
Matentabel Voor Kinderen van 11 tot 16 jaar oud


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =