Magere melk tijdens de zwangerschap: goed of niet?

Magere melk biedt voldoende calcium. Als u wilt aandacht te besteden tijdens de zwangerschap op je karakter, magere melk is ideaal. Beter nog, magere melk!

Onder ondermelk betrekking op melk, die vrijwel geen vet bevat. Dit magere melk komt strak 36 calorieën per 100 ml. Ter vergelijking, volle melk levert 64 calorieën. De skimming niet het gehalte aan eiwitten, mineralen en B-vitamines te veranderen. Het verminderen van het gehalte van vitamine A, D en E in de magere melk.
Als je al te zwaar was voor de zwangerschap, bereiken voor calcium-rijke melk. U kunt uw calcium nodig heeft tijdens de zwangerschap, zelfs met de voorbereidingen stil, maar dit kan het nemen van calcium uw lichaam erger dan de mineralen van de melk.
Een probleem is vitamine D, van de afgeroomde melk bevat zeer weinig. Je lichaam heeft vitamine D om de calcium melk te gebruiken. U kunt echter wel compenseren voor dit tekort met andere voedingsmiddelen of zonnebaden. Een half uur schaars geklede onder de zon niet alleen tilt de stemming, het geeft je ook de nodige vitamine D. Goed eten bronnen van vitamine D zijn ook eieren en vette vis zoals haring en zalm. Let op: Grote vissen kan worden verontreinigd met zware metalen.

De gezonde compromis: magere melk

Magere of halfvolle melk een vetgehalte van 1,5 procent. Dit vermindert de hoeveelheid calorieën tot 49 per 100 millimeter. Echter, magere melk bevat meer dan magere melk aanzienlijk meer vet oplosbare vitamines A, D en E. Daarom, deskundigen adviseren zwangere vrouwen om vetarme melk te drinken. Als je niet vechten met obesitas en willen uit te kijken in de zwangerschap op je karakter, biedt u magere melk een gezond compromis.
is belangrijk bij de selectie van zuivelproducten in de zwangerschap dat u voorkomen dat rauwe melk. Rauwe melk, melk van de boerderij of de voorkeur melk kan gevaarlijke bacteriën bevatten. Als je afhankelijk bent van dit soort melk, moet je het koken voor consumptie in ieder geval. Achtste in de supermarkt er absoluut zeker van te gepasteuriseerde melk of melkproducten, die zijn gemaakt met gepasteuriseerde melk te kopen. Hierbij wordt de melk verwarmd tot ten minste 75 graden Celsius. Dat is genoeg om gevaarlijke ziektekiemen te doden. Rauwe melk kan listeria, die miskramen en ernstige gezondheidsproblemen bij pasgeborenen, waaronder meningitis en bloedvergiftiging veroorzaken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 17 =