maken hoestsiroop zelf

Hoestsiroop is een klassiek huis remedie die zich heeft bewezen voor de generaties te hoesten. Omdat hij is een slijmoplossend, kan het helpen uw kind te groot voor hoest. Een hoest kan je zelf vrij gemakkelijk met slechts een paar ingrediënten te doen. Lees hier hoe het te doen.

Hoe werkt hoestsiroop?

Hoest kan heel ongemakkelijk voor het kind van jou zijn. Voordat u aan te vallen om medicatie, kunt u proberen om de hoest te verlichten uw kind met de juiste home remedies om een ​​zachte manier de eerste plaats. Een hoestsiroop is ideaal voor deze doeleinden. Hij zorgt ervoor dat het slijm oplost in de luchtwegen en kan gemakkelijk worden opgehoest. Zodat uw kind kan snel herstellen van zijn hoest. Een hoest kan er ook voor zorgen dat de bronchiën uw kind te kalmeren en hoesten worden dus opgelost of zelfs voorkomen.

Toon Book tip: De beste home remedies

Boek: Vrouw met kruidenAls het uw kind heeft gevangen, wilt u direct toegang tot geneesmiddelen hebben? Dan is deze gids voor jou. Hier vindt u tips en informatie over hoe je oorlog kan verklaren aan ziekten met huismiddeltjes vinden.

gemaakt hoestsiroop zelf

Hoestsiroop is over het algemeen beschikbaar in alle drogisterijen en apotheken. Je mag hem hebben, maar ook met bijbehorende natuurlijke hulpbronnen, kruiden of geneeskrachtige planten zonder veel moeite te doen door jezelf. Wij laten u zien hoe u zich kunt voorbereiden hoestsiroop.

  • Radijs honing: Het snijden van een zwarte radijs Winter lengte aan en spelonken het uit met een lepel. Als je dan auffüllst beide helften radijs met honing en kan trekken acht tot twaalf uur de radijs, het produceert een sap dat u best aufbewahrst indien mogelijk in de koelkast en je kunt geven om meer te drinken voor de maaltijd van uw kind. Sinds radijs sap bevat zwavel oliën, deze zelfgemaakte hoestsiroop fungeert als een ontsmettingsmiddel op de slijmvliezen van uw kind en dus verzacht de geïrriteerde luchtwegen.
  • Rosinensud: Voor een Rosinensud koken u eerst op een handvol rozijnen, gedroogde kamille bloemen en marshmallow blad in het water. Geef een eetlepel honing toegevoegd, te beheren en uw kind elk uur een theelepel bouillon. Dit hoestsiroop is een slijmoplossend op de luchtwegen van uw kind en hem een ​​rustige nacht kan geven.
  • Onion siroop: Vanwege hun zwavelbevattende bestanddelen uien ideaal voor hoest. Ze zijn anti-inflammatoire en antiseptische op de slijmvliezen van uw kind en kunnen ze snel te redden van zijn hoest. Een ui stroop je kunt het zelf doen zonder al te veel inspanning. Voor dit, je gewoon het snijden van een ui in blokjes, vul het in een kleine kom en bestreust het met twee eetlepels suiker. Lasse nog de uien een paar uur trekken. Voor waardoor een siroop met vloeistof, die u vervolgens schep en om uw kind als hoestsiroop kan drinken.
  • Mierikswortel sap: Geef drie eetlepels geraspte mierikswortel met een eetlepel citroensap, een theelepel gember en zes eetlepels honing in een glas en zal deze gesloten 's nachts te laten. Uw kind kan oplopen tot drie keer per dag drinken. Soortgelijke zwarte rammenas en uien en mierikswortel heeft zwavelbevattende stoffen die anti-inflammatoire en antiseptische op de slijmvliezen.

U wilt weten hoe u kunt zelfs verlichten van de hoest je kind dan? Meer zachte behandeling opties die u kunt vinden in ons artikel "5 home remedies voor hoest."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1