Merkitys Taufkleids

Menemään kasteelle vauvan katolinen kirkko on perinteisesti ollut valkoinen ristiäispuku. Se on tarkoitettu symboloivan päivän erikoinen ja läheinen suhde Jesus Christus. Täällä saat tietoa alkuperästä Taufkleides ja tarkka symboliikkaa.

Jo 4. luvulla, valkoinen ristiäispuku on olennainen osa kristillistä Kasteen liturgia. Aikaisemmin vain aikuisille kastettiin, joka sitten vahvistetaan merkkinä uuden elämän Jumalan valkoinen kaapu. Tämä symbolinen toiminta oli sitten myöhemmin, kun lapset kastettiin, jatkettiin.

Kaste kaapu: Hänen roolinsa aikana kaste

Taufkleid levitetään Täufling jälkeen todellinen Kasteen. Sanoo Taufspender: "Tämä valkoinen mekko on oleva merkki siitä, että luotiin uudelleen kasteessa ja - kuten Raamattu sanoo - ovat päällenne pukeneet kuin vaate. Säilytä tämä ihmisarvo iankaikkiseen elämään. "

Kun luot Taufkleides joten on symbolisen joka symboloi yhteyden Jeesuksen ensimmäinen paikka. Jeesus itse kutsuu sitä vertauksessa "häävaatteisiin". Jeesus on siis kuvaannollisesti sulhanen ehdokkaan ja tämä menee läpi kasteen liittoon Jeesuksen kanssa ja Jumala.

Näyttää tähti kastetta

Pieni tyttö ja hänen nalle istuu ikkunan meille tähdet katsovat toisiaanEtsit poikkeuksellinen ja tärkeä lahja henkilö kasteelle? menemään kasteelle tähti on todella ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahja.

Tämä lahja ja paljon muuta luulette on lahjaidea.

Miksi tämä ristiäispuku tietää?

Väri Taufkleides voidaan tulkita eri tavoin. Sen alkuperäinen merkitys valkoinen väri juhlallisuus ja iloa luvattu. Uusimpien tulkintojen se edustaa myös puhtautta ja viattomuutta.

mutta valkoinen väri voi myös ymmärrettävä symboli ikuisen elämän. Aiemmin kuolleet kääritty valkoinen vaipat voidaan pitää eräänlaisena viittaus takaisin kasteen. Sen kautta symboloi että Jumala on sekä alku ja loppu, ja jokainen kastettu siten elää vielä tämän kuoleman jälkeen Jumalaan.

Miksi tämä ristiäispuku niin kauan?

Liiallinen pituus Taufkleides symboloi Jumalan suuruuden. Siinä sanotaan, että Jumala ja usko ovat niin suuria, että hänelle, että henkilö kastettavan täytyy kasvaa kristittynä vain hänen uudessa tehtävässään. Alusvaatteita papiston, jotka käyttävät niitä aikana palveluja niiden vestoinnit ovat peräisin samasta syystä, aina askeleen liian kauan ja katsoa alas alta messukasukka.

Kaste puku on protestanttinen kirkko

Sillä protestanttisen kirkon kaste puku tänään vain pieni merkitys, koska on pitkälti annostellaan protestanttisen uskon symbolien käyttö. Kuitenkin se käyttää paljon perheitä perinteestä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2