Met deze fantastische Daim taart brengen u niet alleen kinderen schijnen

Deze heerlijke taart is enkel het ding voor de zoete tand van u! Met room, karamel en heerlijke chocolade wordt niet gespaard Kalorieren in deze lekkernij, maar ook niet de smaak! In deze video laten we u zien hoe u deze heerlijke taart kan maken allemaal zelf.
Daim cake - BuzzFeed Duitsland | Facebook

Wie kan de aanblik van deze heerlijk nootachtige delicatesse weerstaan? Je over? Als je net zo'n zoetekauw als we zijn, het jeukt als bij de aanblik van deze schitterende cake en waarschijnlijk al in je vingers, toch? In deze video, heeft de BuzzFeed Duitsland op zijn Facebook-pagina gepubliceerd, laat zien hoe je kunt gemakkelijk zelfs bak de Daim cake - en het niet zelfs een heleboel ingrediënten nodig!

Met een paar gemalen hazelnoten, een beetje suiker en een paar eieren aan het deeg voor de onderste bladeren die al een koud kunstje is te raken. En ook voor de heerlijke crème, is het niet veel voor nodig: Wat doe je nog moet in aanvulling op de gelijknamige chocoladerepen, kunt u vinden in de video! We willen in ieder geval al een goede eetlust!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 45