Mielialan vaihtelut raskauden aikana

Himmelhoch huutaminen - kuolevat surua? Oletko tunne ajoittain raskauden samoin? Nämä mielialan vaihtelut johtuvat osittain hormonaalisia muutoksia ja ovat yleisimpiä raskauden valituksia. 32 prosenttia äitien valvoma NetMoms kärsi.
Raskaus mielialan vaihtelut

Mielialan vaihtelut: tunteet ratsastaa vuoristorata

Vuoden ensimmäisen raskauskolmanneksen, monet naiset mielialan vaihtelut. Ne ovat helposti ärtynyt ja herkkä ulkoisille vaikutteille. haju haju ja maku ja maku nyt, mitä muut tuskin huomaa. Tämä johtaa toisinaan pahoinvointia. Iho on herkempi koskettaa. Tämä on usein vaikeaa aikaa, erityisesti kumppani, koska havaintokykyään omalla alueella voit nopeasti kuluvat sinut alas ja itkeä ensin ja sitten nauraa yhtäkkiä samasta asiasta.

Ehkä sinä erityisen paljon raskaudesta ja miten elämäsi on kuin hieman vauva. Ei vain kehoa vaan myös psyyke tarvitsee uuden tilanteen käsittelyn jälkeen ja koska se on täysin kunnossa, jos ristiriitaisia ​​tunteita keksiä sinussa.

Näyttö Kirja-arvostelu: salaisuus kaunis syntymä

Raskaus mielialan vaihtelutKätilö Jana Friedrich mukana teitä tässä kirjassa matkalla pyytämään syntymästä. Kiitos tietojaan tarvitset enää pelätä synnytystä ja synnytyksen kipua on.

>>Varata Amazon

tarkoituksella anna tunteiden

On tärkeää, että myös mahdollistavat negatiivisia tunteita ja puhua luottaa ihmisiä omalla alueella. Talking kumppanisi kanssa, ystävien tai kätilö pelot voivat osoittautua täysin perusteettomia. Talking auttaa myös hitsata sinulle ja kumppani, koska hän on varmasti ajatella tulevaisuutta. Voit katsella toisiaan apua olla aikaisin vanhempien rooli.

Valitettavasti paljon voit tehdä sitä vastaan ​​hormoneihin liittyvät mielialan vaihtelut. Yritä löytää tasapaino, joka jakelee synkkiä ajatuksia. Saa tarpeeksi unta, terveellisiä aterioita ja liikuntaa antaa sinulle enemmän tasapainoinen ja onnellisempi. Jos kaikki liikaa kun yksinkertaisesti ei kadehdi tauon teitä, esimerkiksi ottaa rentouttava kylpy.

raskaus masennus

Se ylittää tavanomaisen tason mielialan vaihtelut pois tai olet kärsinyt ennen raskautta ahdistuneisuus ja masennus, se on erittäin suositeltavaa hakea apua. Noin 8-10 prosenttia osallistuvien kyselyyn äitien kärsi myös mielialahäiriöt. Yhtenä osoituksena on yhtä väsymystä. Olosi vetelä, välinpitämätön ja itku usein. Etsi itse apua. Et ole yksin!

Ammattiapua voi olla sellainen, että yrität selvittää psykoterapeutin kanssa, mikä sinua vaivaa. Kun julkipannussa pelot ja huolet voidaan erityisesti käsiteltävä. Tietyistä lääketieteellisistä pelkoja, joka johtuu esimerkiksi edelliseen monimutkaista raskauden tai sairaus, voit pyytää nähdä erikoislääkärin oman tarkoituksenmukaista siirtää. Vaikka pelkosi ei ole kokonaan haihtunut, autat jokaisen onnistumisesta raskauden nauttia enemmän uudelleen.

Kysymyksiä kuten "Ja sinulla nimi?" Tai "Voinko koskettaa sitä?" Et voi siten ärsyttää joitakin raskaana oleville naisille. Caroline Thain on tuonut pahin kysymykset ja kommentit siihen pisteeseen. Todella hauska! Klikkaa tästä artikkelista

Top 10 valituksia raskauden

  • väsymys
  • närästys
  • selkäkipu
  • mielialan vaihtelut
  • unihäiriöt
  • pahoinvointi
  • turvonneet raajat
  • kuumia aaltoja
  • jalkakrampit
  • ummetus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 37