Mielihalut ja mielihaluja raskauden

Pickles kanssa Nutella, pehmokarkit kanssa silliä tai vaniljajäätelöä makkaralla - kaikki vain stereotypiat? Ei, ei aivan. Vaikka jo väri väistyy raskaana nainen pelkkä ajatus elintarvikkeiden tai haju kasvoilta, toinen nautiskellen suolakurkkua dippt suklaakastikkeessa. Syyllisyys on hormonaalisia muutoksia elimistössä raskaana olevan naisen.

Himo: Syytä hormonit

Raskauden aikana hormonitasapainoon kehon ja tulos kääntyi lausumat voivat olla Omituisin mielihaluja. Koska kovassa määrä hormonin beta HCG kolmasosa naisista pahoinvointia, loput lähinnä jatkuvasti nälkä vastaamisen. Hormonit muuttuvat joka on myös teidän hajuaisti ja sylki. Makuhermojanne se vaikuttaa myös ruoan mieltymykset muuttuvat. Päätehtävänä kehosi on nyt suojelu sikiötä. Hän kertoo, mikä on hyväksi vauvalle ja mitä siitä puuttuu. Ehkä olette itse ollut kokemusta kuinka inhottavaa haju alkoholia tai tupakkaa yhtäkkiä ilmestyy? Joten kehosi kertoo mitä aineita voi vahingoittaa vauvaa.

Tuo kirjan vihje: ravitsemus raskauden aikana

Kirja vihje: Oikea ruoka raskauden ja imetyksenMitä minun pitäisi syödä eikä paremmin, mitä? Mitä syön pahoinvointia ja närästystä? Joka edistää maidontuotannon? Löydät tämän kirjan vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Mielihaluja merkkinä puutos?

Tutkijat esittävät, että humalahakuinen sama asia voisi tapahtua. Puuttuu elin aineiden vaativat vauva, se lähettää signaaleja. Tämän pitäisi tuoda raskaana ryhtyä asianmukaisiin elintarvikkeisiin. A: n puutos, esimerkiksi proteiinia, elin voi reagoida kasvanut halu proteiinia sisältäviä tuotteita. Varmaa on, että tämä järjestelmä toimii tarjonnan kaloreita. Joten varsinkin hoikka naisilla on usein himo makeita tai suolaisia ​​ruokia raskauden aikana. Valitettavasti elimistö ei tiedä, että mitään nälänhätää uhkaa. Hän yritti rakentaa rasvaa varaa huonoihin aikoihin varmistaa lapsen terveyden. Nämä prosessit ovat hyvin monimutkaisia ​​ja ei täysin ymmärretä. On selvää, että elimistö ei oteta huomioon yleisöä sopimuksia. By mielihalut ja ruokahalu, hän ottaa mitä hän tarvitsee.

syö ensin tasapainottavat ...

Keksitkö nyt jokaisen kädensijan sanoa Nutella lasin, "että kehoni tarvitsee nyt"? Valitettavasti vastaus on, kuten niin usein: kyllä ​​ja ei. Oikealla määrä toimiessaan pois halu on merkitystä. Lääkärit neuvovat raskaana suuresti raskauden juhlia liian voimakas tai yksipuolisesti syömään. on tärkeää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion luoda hyvän pohjan huolta lapsesta. Sinun tulisi kuitenkin cravings ja mielihaluja jopa missään tapauksessa estää koko raskauden, koska niin et ole tyytyväinen ja jotka voidaan siirtää lapselle. Siksi vain varmista, että joka päivä kirjallisesti hyvän pohjan läpi tasapainoisen ruokavalion oikealla makro- ja mikroravinteita. Meidän erityinen "ruokavalio raskauden aikana" löytyy ruokaa tarkistaa. Hän kertoo, mitkä elintarvikkeet ovat erityisen suositeltavia. Meidän reseptejä löytyy monia mukavia ehdotuksia siitä, mitä voit valmistaa suositeltu elintarvikkeisiin. Joten enemmän hedelmiä, vihanneksia ja kalaa pöydälle.

... sitten aika synnin!

Loitko hyvän ruokavalion vankka perusta, voit nyt ja synnin ja hemmotella mielihaluja vakuuttuneita. Laittaa sinut parhaimmillaan "Candy-budjetin" päivässä tai viikossa. Joten aiot varma karkkia kulutusta ei käsistä. Ja kuitenkin pitää hyvällä tuulella. Tietenkin tämä koskee myös muita vähemmän suositeltavaa elintarvikkeita. Jotkut elintarvikkeet, kuten alkoholin, raakamaidon juustoa ja limonadi kiniini Kannattaa kuitenkin edelleen ehdottomasti vältettävä. Mitä ruoka sinun ei yleensä kuluttaa tai ehdottomasti korostaa hänen ruokavalio pitäisi olla valmis meidän artikkeli "Nämä asiat pitäisi syödä raskaana" lukea.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 86