Miksi sinun pitäisi koskaan jätä vauvaa suudella vieraita

Claire Henderson melkein menetti hänen pieni tyttärensä - koska ne oli suudellut herpes tartunnan tuttavuus ja siten tartunnan. Nyt äiti varoittaa muiden vanhempien olla sallimatta lastensa suudella tuntemattomille.

Claire Henderson, se oli iso shokki, joten hän yhtäkkiä huomasi illalla hiljaa että hänen pieni tyttärensä Brooke huuliherpes ja turvonnut huuli oli.

Haastattelussa BuzzFeed äiti sanoi, että hän oli matkalla tyttärensä sairaalaan välittömästi, koska tyttöystävä oli kutsunut huomiota artikkeli sitä ennen, miten vaarallista voi olla Herpes vauva.

Mobiililataukset - Claire Henderson | Facebook

Kuten kävi ilmi, oli yksi kävijöistä oli tyytyväinen pikku tyttö hänen syntymänsä jälkeen, herpes simplex virus 1 sinänsä. Ystävä oli ulkoisesti mitään oireita, mutta virus, joka tarttuu syljen, aiheutuu, kun hänen pieni tyttärensä huuliherpes.

Nyt Claire haluaisi varoittaa kaikille vanhemmille vastasyntyneiden. Noin Facebook levittää kuvia tyttärensä ja kirjoitti alla: "Kun lapsi virus joutuu kosketuksiin, se voi kuljettaa maksan tai aivovaurion tai jopa kuolla. Tiedän, että se kuulostaa pelottelua, mutta jos ystäväni oli kertonut minulle siitä, pikku tyttö voisi olla vakavasti sairas. "

Oikean päätöksen

Lääkärit sairaalassa vahvisti Claire päätöksessään. Vaikka tapaukset ovat kuin pieniä Brooke hyvin harvinainen, mutta sinun pitäisi ottaa se vakavasti vielä.

Siksi Clairen kutsu kaikille vanhemmille vastasyntyneiden on hyvin selkeä: "Älköön kukaan suudella vauva suuhun, vaikka henkilö ei näytä sairas."

Ja jopa lääkärit eivät suosittele antaa lasten ihmisiä suudella, on haavoja kasvoissa tai suussa, koska virusinfektiot ensimmäisten elinkuukausien vauvoille voi olla vakavia seurauksia.

Video: Kuinka voit vahvistaa immuunijärjestelmää lapsesi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 24