Milchbildungs- tai Stilltee

Milchbildungs- tai Stilltee suositellaan usein, joskaan ei tarpeeksi maitoa on läsnä imetyksen aikana. Käyttämällä erilaisia ​​yrttejä stimuloi maidontuotantoa olisi edistettävä luonnollisella tavalla.

Mikä Stilltee?

Kun maito ei riitä kyllästää vauva imetyksen voit auttaa avulla Stilltee. Milchbildungs- tai Stilltee koostuu yleensä ainesosia, kuten fenkoli, anis ja kumina. Vain kaksi ja kolme kupillista päivässä pitäisi auttaa luomaan maidontuotantoon luonnollisesti.

Mitä Stilltee on olemassa?


Valmisbetonin Stilltee usein luontaistuotekaupoista tai apteekit kuin dm. Apteekissa, voit voit myös juuri koota löysä Stilltee usein. Klassinen aineet ovat fenkoli, anis ja kumina. Ne stimuloivat paitsi maidon tuotantoa, mutta myös myönteinen vaikutus ruoansulatus äidin ja lapsen pois. Melissa tai sitruunan Verbena on myös rentouttava vaikutus ja antaa sinulle voimaa ja malttia, vaikka asiat stressaavaa uudelleen.

Miten käytän Stilltee?

Se on erityisen tärkeää alussa imetyksen, annoksen huolellisesti. On aivan normaalia, että uudet äidit kertaa on vain hieman vähemmän maitoa. Tämä pienet määrät eivät yleensä vielä ruokkia vauva ja paranee ajan myötä aivan itsekseen. Liika Stilltee mahdollisesti johtaa ylijäämää tuotetaan äidinmaitoon. Sillä äidin pullistumia rinnassa on epämiellyttävä tuskallinen ja sen on jos vauva ei ole nälkäinen, tahkoaa ylimääräisen maidon.

Jopa litra teetä päivässä voi nauttia ilman mitään ongelmia. Jäljelle jäänyt neste vaatimus Voit valmistaa parasta vettä. Jos vauva kokee kasvu puuskittain, se voi joskus olla hieman enemmän, sinun Small sitten kehittää erityisen suuri ruokahalu.

Varo: Salvia ja piparminttu vähentää rintamaidon. Myös musta tai vihreä tee juot enemmän maltillisesti, koska Teein sisälsi koske vain teitä, vaan myös lapsesi stimuloivaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =