Missä iässä ei lasten tulla ehtoollista?

Mietitte, missä iässä lapselle pitäisi tulla ehtoollista? Älä selitä, kun valmisteet aloitettava ehtoollinen tavanomaisesti.

Useimmat katolinen lapset saavat sakramentin ensimmäisen ehtoollisen vuotiaita seitsemän ja kymmenen vuotta. Pojat ja tytöt pitäisi olla tarvittavat kypsyyttä pystyä erottamaan yksinkertainen leipä ja viini muunnetut osakkeet. Älä välitä puuttuu oikea päivämäärä. Jo kastetut lapset kutsutaan toimivaltainen kirkon aikaa valmistautua. Pienissä ryhmissä, ne tehdään leikkisästi perehtynyt uskomuksia katolisen kirkon lasten kanssa niiden arvosana viikoittain ryhmätunteja.

Milloin Ensimmäinen ehtoollinen sijaan?

Perinteisesti juhla Ensimmäinen ehtoollinen sunnuntaina pääsiäisen jälkeen, Valkoisen sunnuntai sitoutunut. Olipa seurakunnan eroaa siitä ja valitsee myöhemmin, voit selvittää, jonka vanhempien ilta, joka edeltää opetuksia lapsille. Se alkaa valmistautuminen yleensä alussa kolmannen lukuvuoden. Ehtoollista lapset ovat päässeet ikä noin yhdeksän vuotta sitten, kun lähes vuoden valmistelun juhlan ehtoollista.

Lapset saavat pitää mennä ehtoollista?

Lapselle se on ainoa hyötyä, jos se osallistuu yhdessä luokkatovereiden ryhmään oppituntia. Lapset tuntevat toisensa, ja päivänä ehtoollisen heillä on samanikäisiä. Osallistuminen yhteisön opetuksen kanssa koulukavereita samanikäisiä on vain suositus. Kun lapsi sairasti pitkään, se voi myös olla yksi tai kaksi vuotta myöhemmin sai sakramentin ehtoollisella. Jotkut vanhemmat myös odottaa nuorempi sisarus on saavuttanut riittävän vanha ja ehtoollinen, ja sitten järjestää yhteinen juhla sekä lapsille. Yleensä ei ikärajoja ylöspäin. Jopa aikuiset eivät voi vastaanottaa ehtoollista. Tunsi lapsi halu saada ehtoollinen iässä kuusi tai seitsemän vuotta, ministeri päättää, onko se tarpeellinen kypsyyttä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 68 =