Mitä lääkkeitä matkapahoinvointiin?

Sinä tai joku rakkaansa kärsivät matkapahoinvointia? Kautta lääkitys saat tämän taudin turvallisesti hallinnassa. Kerromme teille, mikä lääke auttaa matkapahoinvointiin ja mitkä keinot ovat asianmukaisia ​​sinulle.

Miksi lääkitystä matkapahoinvointiin?

Päivää ennen lähtöä Sinulla on uppoaminen vatsasi? Jos se on sinulle on aina niin, niin kärsit johtunee matkapahoinvointia. Oireet voivat vaikeuttaa antaa sinä tai lapsesi jos itse et valmistautuvat vastaavasti. Siksi, jos teidän aikaisin tietoa auttaa lääkkeitä matkapahoinvointiin.


Haluatko tietää enemmän sairaus? Ota selvää alueemme aiheesta matkapahoinvointia:

Näyttö kartta Vihje: Center Parcs

Loma Vihje: Keski ParcsJokapäiväiset hulluus on ottanut jälleen yliotteen? Niin se on aika, että olet kadehdi sinulle rakkaansa tauko. tarjoaa hyvin perheille Center Parcs. Tässä on varmasti jotain seuraava loma.

Mitä tehoaineiden huumeita?

Vuonna lääkkeiden matkapahoinvointia on yleensä oltava seuraavat viisi ainesosat:

  • dimenhydrinate
  • skopolamiini
  • kinnaritsiini
  • Meclizine
  • metoklopramidi

Joka lääke sopii sinulle riippuu siitä, miten vaikea matkapahoinvointia on ja kuinka paljon haluat ymmärtää vuodenajasta, koska jotkut agentit tekevät hyvin väsynyt.

Rohdosvalmisteita matkapahoinvointiin

Vaihtoehtona kemiallisille aineille on rohdosvalmisteita, jotka voivat auttaa matkapahoinvointia. Näitä ovat inkivääri tai homeopaattisen Cocculus D4. Ennen matkaa pala inkivääriä voi pureskella raaka tai valmisteltu teetä. Päättynyt valmisteet, kuten tabletit, mutta ne ovat myös saatavilla apteekissa.

Miten lääkitys matkapahoinvointiin?

Useimmat ei-reseptilääkkeitä matkapahoinvoinnin vaikuttava aine on Dimenhydrinate. Se imee kehon välittäjäaine histamiini. Tämä et enää tunne tarvetta on läpäistävä sinulle. Dimenhydrinate on saatavilla ilman reseptiä apteekista. Kaikki lääkkeet, jonka vaikuttava aine tehdä, väsynyt, ja sinun ei pitäisi siis itse ajamista. Että ne toimivat myös hyvin, sinun pitäisi olla se yksi tunti ennen ajon nielemistä. Vaikutus kestää jopa neljä tuntia. Samaan aikaan on olemassa lääkkeitä muodossa purukumia. Nämä näkyvät yleensä noin 30 minuuttia nopeammin kuin tabletit, sillä ne vapauttavat lääkkeen suoraan suuhun ja käsi runkoon.

Tullit reseptilääkkeitä matkapahoinvointiin

Paitsi Dimenhydrinate on neljä muita aktiivisia ainesosia, jotka sisältyvät lääkkeitä matkapahoinvointia. Kaikki neljä ovat vahvempia ja siten näyttämään pidemmiltä. Ne ovat kuitenkin saatavilla vain reseptillä:

  • skopolamiini: Se on nopein hoitovaste ja parhaalla mahdollisella tavalla. Kuitenkin väsyttää ja myös muita sivuvaikutuksia. Se on yleensä liimata laastaria korvan taakse viisi tuntia ennen lähtöä ja toimii kolme päivää.
  • kinnaritsiini: Tämä aine on optimaalinen, kun haluat vain nukkua, koska se tekee hyvin väsynyt.
  • Meclizine: Lääkkeet matkapahoinvointiin tätä lääkettä tehdä asialle vasta alussa väsynyt. mutta Meclizine ei oikeastaan ​​ole suoraa lääkettä matkapahoinvointiin, mutta vastaan ​​sisäkorvan ärsytystä tapahtuvia meri sairaus. Jos matkapahoinvoinnin on edistynyt hyvin jo ja olet jo läpäissyt sinua, ei tabletteja auttaa enemmän. Tässä tapauksessa pikemminkin peräpuikko, joka sisältää vaikuttavaa ainetta metoklopramidin tai nopeavaikutteisen purukumia variantti tarjous.

Sitten pitäisi etsiä, kun otetaan!

Ei ole väliä, mikä lääke valitset matkapahoinvointiin, sinun tulisi varmista, että et nielemään sitä yhdessä alkoholin kanssa. Sinun tulisi myös haluavat tehdä ilman näitä kemiallisia lääkkeitä raskauden tai imetyksen aikana. Huomaa kuitenkin sivuvaikutuksia, joten et ylläty niitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =