Moeder-kind turnen: Ideeën voor eenvoudige oefeningen

Wilt verplaatsen? Verslag aan maar aan de moeder-kind gymnastiek! Als je dit niet mogelijk is te wijten aan tijd of om andere redenen, hebben we een paar tips om u te helpen uit te oefenen thuis in het dagelijks leven te brengen.

Tips voor ouder-kind gymnastiek

  • Doe mee! Als je samen doet de oefening, die brengt meer plezier.
  • verandering: In een oefening volgt de beste respijt voor trace.
  • plezier: De druk om te presteren is misplaatst - de beweging moet vooral bereiden je vreugde.

Vijf prachtige turnen voor moeder en kind

Ik ben een kat - en u?

In deze oefening worden samen doet om een ​​dier waarbij je kruipt op handen en voeten - hetzij op je handen en knieën of op de handen en voeten. Dit kan uw kind misschien zelfs beter dan jij! Denk maar aan andere dieren na te bootsen van: Slaat bijvoorbeeld als een kikker of zet je op de grond en de wind als een slang!

Groot als een reus, klein als een dwerg

Maakt je erg lang en strekte zijn handen naar de top. Dan maakt je je klein en wraps rond de benen met je armen.

evenwichtsoefening

Nu het gaat om het evenwicht - proberen op één been te staan ​​of zelfs hop aan het! Dit past wonderwel het nummer "kattenpootjes Dance" door Frederik Vahle.

voel met je voeten

Hiervoor hebt u twee onbreekbaar container. In een van hen zet je Lego stenen, stenen, wasknijpers, dennenappels, of die gemakkelijk kan andere items te annuleren. Hoe snel bent u in staat om de objecten van de ene container te brengen met je voeten naar de andere? Als uw kind al iets groter en is niet bang om zich te laten geblinddoekt, dan kunt u ook eerst scannen en laat raden wat het is.

Ontspanning in alle weersomstandigheden

Uw kind kan op je buik te plaatsen en sluit je ogen nu. Je beroerte zijn rug - dat is de wind waait. Voorzichtig gij hem slechts zeer licht drummen, dan een beetje harder met de vingertoppen op de rug: regen en hagel. Tenslotte komen zon en huisdier de regendruppels zachtjes weg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 85