Muovailuvaha taikinaa pehmeä uudestaan: Toimi näin!

PLAY DOH muovailuvahasta ei pelannut kauemmin ja nyt hän on kova ja mureneva? Selität miten voit tehdä taikinan pehmeä ja notkea.

Joten voit tehdä muovailuvaha muovailuvahaa pehmeä uudelleen

Pelattuaan unohti tehdä kannen ja hokkuspokkus taikina on kova ja mureneva. Koska taikina perustuu ruokaa, kuten kakku, se voi kuivua hyvin nopeasti ilmaan. Mutta tämä ei ole niin huono, koska on olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla voit tehdä taikina pehmeä uudelleen:

  • Kostealla pyyhkeen: Kosteus keittiö pyyhe muovailuvaha laittaa mahdollisimman paljon yhdessä vaivataan siihen ja kääri pyyhe ympärillä. Anna taikinan kääritty kangas ovat yön yli ja vaivaa niitä seuraavana päivänä voimakkaasti. Joten jälleen täynnä tölkkiin, taikina pitäisi olla pehmeä uudelleen.
  • laittaa patterin: Aseta taikina hieman vaikea kosteaan (ei märkä!) Liinalla ja laittaa patterin tai lämpöä. Savi on nopeampi kuin ensimmäinen menetelmä uudelleen pehmeä.
  • Teelusikallinen vesiJotain "vaarallinen" on kaadetaan kulho taikinan tl vettä variantin. Taikina on menettänyt kosteutta ja saada se takaisin veden läpi. Tätä varten vesi on "liikkua" 12 tuntia, ja sitten on vaivaa taikina hyvin. Kuitenkin, se voi myös nopeasti syöttää liikaa kosteutta niin, että taikina saa slushy yhdenmukaisuus lisäämällä liian paljon vettä. Joten mieluummin lähteä täältä varovaisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =