Mutismi – Jos lapsi sanaton

He eivät puhu, vaikka ne voivat: noin kaksi-viisi kymmenestätuhannesta esikouluikäisten lasten ja kouluikäisten kärsivät Mutismi. Täällä voit selvittää, mitä on takana Mutismi mikä aiheuttaa hänellä on ja miten voit tunnistaa, kun lapsi onko se kärsii Mutismi.

Mikä Mutismi?

Mutismi on harvinainen viestinnän häiriö, joka voi esiintyä lapsilla, nuorilla ja aikuisilla. Ihmiset, joilla Mutismi ovatkin orgaanisia nähty puhuvan asemaan ja oppinut kieltä. Kuitenkin, koska voimakas pelko tai sosiaalinen fobia, ne vaikenevat.

Näyttö Kirja-arvostelu: Ääneni pelikirjan

Suositeltavaa luettavaa: Pelini kieli kirja GoogleLisp änkytys tai änkyttää - Monilla lapsilla on vaikeuksia kielen kehitykseen. Duden kieli pelikirjan tarjoaa leikkisä edistämisen ääntäminen kaikenikäisille lapsille ja tekee pienokaiset vieläkin hauskempaa harjoittelua.

Syyt ja muodot Mutismi

Mutismi yhdessä sosiaalinen fobia tapahtuu yleensä. Vaikuttavat ihmiset ovat kauhuissaan, olla huomion keskipiste ja siten mahdollisesti käyttäytyä kiusallista. Mutta perääntyä tai vastus voi liittyä tautiin. Mutismi esiintyy eri muodoissa, jotka ovat eri kohdissa ovat kukin mahdollinen syy on:

  • Valikoiva Mutismi: Tätä lomaketta käytetään lähinnä lasten lastentarhaiässä ja nuoria, ja yleisempää tytöillä kuin pojilla ennen. Selektiivinen muoto on vaikea nähdä vanhemmille, koska kotona perheen tai läheiset ystävät, kyseinen lapsi puhuu aivan normaalia tai jopa keskimääräistä enemmän. Vain muissa ympäristöissä, kuten päiväkoti tai koulu, ja vieraita siellä on hiljaa pysyviä. Lisäksi edellä syitä, geneettinen alttius voi olla olemassa. Usein esimerkiksi itsetietoisuuden, itsepäinen käyttäytyminen tai masennusta voidaan havaita perhepiirissä kärsiviä. Mutta vielä enemmän huomiota tai keskiasennossa perhe voi olla merkitystä.
  • Yhteensä Mutismi: Tämä ilmaisu on helpompi tunnistaa vakavin, ja koska henkilö ei enää puhuu. Laukaisee sokki kokemuksia sääntö. Usein koko viestinnän muoto häiriö esiintyy yhdessä masennus, psykoosi ja muita psyykkisiä sairauksia. Lapsilla se on lähes koskaan ennen.
  • Akineettinen Mutismi: Tämä on vakava neurologinen häiriö, joka on erotettava valikoivaa mutismi ja yhteensä. Asianomainen henkilö on todella hereillä ja ei ole halvaus. Kuitenkin hän ei puhu, ei liiku eikä osoita mitään tunteita, koska siitä puuttuu johonkin asemaan. Syitä voivat olla esimerkiksi, aivovaurioita aivohalvauksen jälkeen, päävamman, kasvaimet, tai "vesipää".

Hoito Mutismi

kun valikoiva Mutismi, ja yhteensä on usein niin sanottu monitekijäinen hoito hyödyllinen. Tämä on sekoitus äänen, psyko-, perheterapia ja psykiatria. Nuorilla ja aikuisilla myös lääkkeiden muodossa masennuslääkkeet voidaan antaa lisäksi. Erityisesti potilaita, joilla viestinnän epäonnistuminen ja systeemisen hoidon Mutismi (SYMUT) on suunniteltu esimerkiksi yhdistää puheen ja käyttäytymiseen terapiaa yhdessä. Käyttö homeopaattiset voi onnistua.

kun akineettinen mutismi on alkuperäinen sairaus, kuten aivohalvaus, ratkaisevaa jatkokehitykseen. Parannus voidaan nähdä jopa kuukausia myöhemmin.

Merkkejä valikoiva vaikenemisen lasten oman

Koska valikoiva puhumattomuus äitinä on vaikea nähdä, kun lapsi sinulle, se on hyödyllistä kysyä itseltäsi aina silloin päiväkodin lasten tai opettajien kommunikatiivisen käyttäytymistä.

Lisäksi seuraavassa voi ilmoittaa, kun lapsi kärsii viestinnän epäonnistuminen. Jos havaitset jonkin näistä ongelmista, on suositeltavaa kysy lastenlääkäri tai lapsi psykologi:

  • Lapsesi ei kerrota tietyille henkilöille tai erityistilanteissa.
  • Lapsesi ei puhu, kun vieraita keksiä.
  • Lapsesi pelkää liikunnan kuin pyörällä tai kiipeily.
  • Lapsesi pelkää kaiken keskipisteenä.
  • Lapsesi on huolissaan siitä, miten se vaikuttaa muihin.
  • Lapsesi ei uskalla nukkua yksin
  • satunnainen yökastelu

Ujo tai Mutismi?

Jopa ujo lapset eivät puhu välttämättä tyytyväinen vieraita tai tuntemattomia tilanteita. Toisin kuin lapset Mutismi he reagoivat, kun niitä käsitellään tai ne alkavat jonkin ajan kuluttua puhua omasta, jos he tuntevat hieman turvallisemmaksi.

Varhainen hoito Mutismi

Jos lapsesi Mutismi diagnosoidaan, mahdollisuudet ovat hyvä varhainen hoito on, että se voittaa häiriö. Odottamassa missään tapauksessa terapiaan, koska sivuvaikutusten, kuten ulkopuolinen olemassaolo, koulu ongelmia, huono työllistymismahdollisuuksia ja masennus voi olla hyvin vakava ja kiire lapselle myöhemmin huono iän kriisi, pahin voi johtaa jopa itsemurha-ajatuksia. Jos Mutismi mutta havaitaan ja käsitellään, voidaan saavuttaa hyviä hoitotuloksia enimmäkseen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 57