Näin se toimii: SVWZ on tiliotteet

Kaikki tietävät sen ja jokaisella on niitä lähes päivittäin mielessä: maksatus ja tiliotteet. Jo jonkin aikaa lyhenne SVWZ näkyy sekä muodoista pankkisi käytössä. Oletko koskaan miettinyt, mitä arvoituksellinen lyhenne sanoista? Kerromme mitä siinä on kyse.

SVWZ on tiliotteessa

Tiliotteet näyttää taulukkona kaikki tehdyt siirrot, jotka toteutettiin tiettynä ajanjaksona. Alla on määrä siirtää, asiakas, vastaanottaja rahat ja tarkka summa on sentin. Lisäksi tarkoitus, joka tavallisesti koostuu asiakkaan tai tuotteen numeroon.
Tässä vaiheessa, lyhenteen SVWZ tapahtunut viime aikoina. Mutta miksi on olemassa ja mitä se tarkoittaa?

Määritelmä on lyhenne

Lyhennys SVWZ on nimenomaan tekemistä uuden SEPA-tilisiirtoja. SEPA on lyhenne sanoista "yhtenäisen euromaksualueen" ja viittaa mitään muuta kuin yhtenäinen euromaksualue. Ainakin helmikuussa 2016 tämä menetelmä on standardi. Siinä määrätään muun muassa, että siirrot voivat ottaa päivä sekä kotimaassa että ulkomailla maksimi.
SVWZ aihe tarkoittaa, että se tässä niin sanottu "SEPA Tarkoitus" ja siirto tehtiin sen jälkeen, kun nyt voimassa SEPA direktiivi.

SVWZ - Ei niin monimutkaista, eikö?

Kuten näette, takana lyhenne oikeastaan ​​mitään monimutkaista. Vain osoittaa, että se on vastaavissa siirto tiliote on SEPA-tilisiirron. Päivittäiseen elämään, tämä tieto on vähän merkitystä. Ja koska tänään uuden menettelyjä kaikkien on pakollinen, voit useimmiten vain SEPA kohtaavat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 26