Nanny sopimuksen

Yhteisymmärryksessä hoitajan monien muiden pisteet merkitään kirjallisesti määräysten lisäksi hoidon aikaa tai kustannuksia, jotka säätelevät suhdetta selvä. Mitä tietoja olisi sisällytettävä perhepäivähoitajan sopimuksen, tässä wikissä.

Mitä pitäisi sopimus sisältää lastenhoitaja?

Sopimus hoitajaan pitää nimitykset, jotka on tehty teidän ja lastenhoitaja, kirjoittaa muistiinpanoja. Sen avulla kaksi ovat joka tapauksessa turvallisempi kuin suullinen sopimus. Tätä varten jotkin nuorisopalvelut ja klubit tarjoavat näytettä, joita on olemassa. Sen lisäksi oman perustiedot ja perhepäivähoitajan seuraavat kohdat kuuluvat lastenhoitaja Perustamissopimus:

  • Tuki aika: Pitää painaa alussa ja tunnin hoidon tarvitaan sopimus hoitajan. Jos tiedät jo, että lapsi on hoidettava vain tietyn ajan, esimerkiksi jopa syöttää päiväkoti tai koulu lapsenhoitaja pidä sitten alun ja lopun hoitoaika määrätty sopimuksessa. Lisäksi sinun pitäisi myös poikkeuksia, kuten palvelun viikonloppuisin tai yön yli, sisällyttää sopimukseen.
  • Korvauksia ja maksutavat: Yhteisymmärryksessä hoitajan tulisi olla kuinka korkea hoitokuluja ovat ja missä maksut on maksettava. on myös ilmoitettava, onko työn hoitajan on tuntitaksa tai kertasuorituksena kuukausipalkka laskutetaan sopimuksen mukaisesti. On huomattava sopimuksellisesti ylimääräisiä hoitokustannusten sovituista ylitöitä.
  • Sairauden ja lomien: Yhteisymmärryksessä hoitajan lomakausia olisi määriteltävä selkeästi. Sinun tulisi seurata, mitä tapahtuu, kun hoitajan ei ole vikaa estetty.
  • Onnettomuudet ja sairaalakäynneillä: menettely onnettomuuksissa, sairauden tai tarpeen lääkäri käyntiä lasta olisi myös säädettävä sopimuksella.
    Huomautus: Koska lapset voivat helposti satuttaa pelatessa, on välttämätöntä mahdollisen käynti lääkärin että hoitajan on varustettu valtakirja, jolloin hän voi hyväksyä hoitoja.
  • Vastuu ja vakuutukset: Yhteisymmärryksessä hoitajan olisi selvitettävä, mitä tapahtuu jos vahinkoa ja onko hoitajan on vastuuvakuutus.
  • Ukset: Irtisanomisaika varten palvelusopimuksen olisi sisällytettävä sopimukseen hoitajaan.
  • luottamuksellisuus: Ennen ja hoidon aikana sinun täytyy vaihtaa tietoja hoitajan tai nuorten hyvinvointiin toimistoon. Nämä tiedot olisi suojattava sopimuksen hoitajaan. Osapuolet sitoutuvat kunnioittamaan yksityisyyttä henkilökohtaisten asioiden toisen osapuolen paljastaa. Tämä salassapitovelvollisuus koskee myös kauden päättymisen jälkeen sopimuksen.
  • Muut sopimukset: Vuonna sopimus hoitajan ja yksilölliset sopimukset voidaan sisällyttää. Voit esimerkiksi pitää kiinni mitä terveydelliset näkökohdat, hoitajaan on otettava huomioon. Vuonna päivittäistä hoitoa, sen pitäisi olla, esimerkiksi, varo tarjota tiettyjä elintarvikkeita lapsesi tai hoitaa allergioita että lapsi ei joudu kosketuksiin allergeenien, kuten eläinten karvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 92