Negatieve certificaat bewaring: Dus je kunt krijgen

Met het oog op de zeebrief voogdij te krijgen, is er alleen de weg door het Bureau Jeugdzorg door een applicatie.

alleenstaande ouders is niet altijd gemakkelijk - omdat ze veel uitdagingen. Eén van deze belemmeringen is het bewijs dat de bewaring aanwezig. Het kan gebeuren dat je hebt om het te bewijzen. Dit kan het geval met de autoriteiten, maar ook bij banken. De autoriteiten willen garanderen dat u uw kind alleen kunnen maken op bepaalde beslissingen. Dit is in het belang van het kind. In dit geval moet u een zeebrief voor bewaring nodig.

Het negatieve certificaat van de bewaring registers verwijderd en informeert u dat u de voogdij en te bestellen toegestaan ​​neemt alle besluiten met betrekking tot kind je. Echter, hoeft u niet dit certificaat zomaar krijgen. Zelfs als je de voogdij vanaf het begin, zult u niet gegeven het certificaat. Ook is het niet genoeg dat je alleen te staan ​​in de geboorteakte. De zeebrief moet beschikbaar zijn in bepaalde gevallen.

De aanvraag voor het certificaat van vrijstelling voor bewaring

U bent nu geconfronteerd met de situatie dat een dergelijk certificaat vereist is, heb je alleen een optie. In staat zijn om een ​​bewijs dat naar Duits recht geen gemeenschappelijke voorziening wordt presenteren, moet u een aanvraag indienen bij uw Bureau Jeugdzorg. Dit leidt bewaring registers en is het enige orgaan dat een zeebrief kunnen uitgeven.

In tegenstelling tot de situatie zich gedraagt ​​als je je als vreemdeling verkeerd alleen in Duitsland, maar is uw hoofdverblijf is in het buitenland en uw kind het buitenland is geboren. In dit geval moet u uw aanvraag naar de Senaat te maken. Het is heel goed mogelijk dat er verschillen zijn in de afzonderlijke steden of regio's. Als je je u wenden tot het Bureau Jeugdzorg in te voeren, maar niets mis kan gaan. Hier krijgt u meer informatie over waar uw aanvraag moet worden gezonden en welke informatie nodig is, zodat u de speling certificaat te verkrijgen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 41