Nieuwe app helpt smartphone consumptie door kinderen beperken

Veel ouders hebben regelmatig moeite loszueisen hun kinderen voor huiswerk, maaltijden of andere activiteiten van de smartphone of tablet. Een nieuwe app is nu om de situatie te verhelpen.

Zoals Reuters gemeld, heeft de smartphone en tablet gebruik door kinderen verdrievoudigd sinds 2011th nu dus een nieuwe app voor Android-apparaten en iPhones gelanceerd. "Dinner Time Parental Control" is om de ouders in staat te stellen toegang tot smartphones en tablets te beperken voor hun kinderen aan gespecificeerde tijdvenster.

App maakt het mogelijk handmatige blokkade

Om de app te gebruiken, moet het eerst op de betreffende smartphone of tablet geïnstalleerd. Ouders kunnen vervolgens tot off-tijd van 30 minuten tot drie uur, waarbij het gebruik van de inrichting niet mogelijk. Een countdown op het scherm vertelt het kind als het weer mee kan spelen.

Afleiding van de technologie moet worden geminimaliseerd

Om de app te ontwikkelen, werden de makers van de oorspronkelijke traditie van gezamenlijke familie diner geïnspireerd. "De prijzen voor smartphones en tablets zijn sterk afgenomen. Een gevolg van het feit dat meer kinderen hebben hun eigen apparatuur, "zei Richard Sah, een van de ontwikkelaars van de nieuwe app. In veel gezinnen, was dus onder andere de traditie van het officiële diner voor verloren, Saw verweten op. "We willen dat de mensen om samen te komen tot interessante gesprekken hebben, en niet worden afgeleid door een tablet."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 88 =