Nippel Cream som stadig hjælpe

Især i begyndelsen af ​​amning reagerer følsom hud omkring brystvorten til den usædvanlige stamme. Hvis huden er smertefuldt og ubehageligt føles tør, bør du sikkerhedskopiere deres meget fugt. Her brystvorter album, der er skræddersyet til dine behov under amning er.

Hvorfor en brystvorte salve?

Ømme brystvorter er et fælles problem i ammende mødre, især i begyndelsen af ​​amning. Normalt er brystvorterne og areolas af talgkirtler holdes smidig. De såkaldte montgomeryschen kirtler ligner små knuder og spredt omkring brystvorten. Hvis dine brystvorter er særligt følsomme eller du lægger på din baby ugunstige, huden er meget irritabel og danne fine revner, som gør ondt ubehagelig. For at gøre huden glat igen, kan du stole på Nippel Cream.

Brystvorter album eller cremer fremstilles sædvanligvis på basis af lanolin (uldfedt). Denne uldfedt ekstraheres fra udskillelsen af ​​talgkirtlerne i får og bekymrer irriterede brystvorter både før og efter amning. For små sår eller rifter brystvorten Cream fremmer den naturlige helingsproces. Du kan altid anvende og før den egentlige amning, du har brug for at fjerne cremen. Den uldfedt er smagløst og er lavet helt uden kunstige tilsætningsstoffer.

Derudover kan du også disse tips til at hjælpe dig:

  • Brug kun almindeligt vand eller mild plejeprodukter uden alkohol til daglig hygiejne. Så den naturlige syre kappe af huden bevares, og det kan regenerere sig selv.
  • Suget før mælkestrømmen refleks anvendelser ofte følte ømme brystvorter så smertefuldt. Du kan allerede strege noget mælk før du lægger på din baby. Så du håndtere, at dit barn har at sutte kraftigt i første omgang.
  • Sørg for, at din baby omslutter med munden ikke kun brystvorten, men også domstolene. Det vil suge mindre på denne måde at få mælk. Hvis du opdager, at dit barn har svært ved dig at hjælpe lidt, og hans underlæbe lidt forudse, så areola er dækket.
  • Lad overskydende mælk bare tørre på brystvorten. Det har en steriliserende effekt og giver huden fugt tilbage.
  • Ammeindlæg uld eller silke bør positiv indflydelse helingsprocessen af ​​ømme brystvorter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 81 =