olisi elintarvikkeet, että et anna lapselle

Kurkku kyllä, tomaattia ei? Vanhemmat ovat monia kysymyksiä kanssa asettaa täydentäviä elintarvikkeita. Mitkä elintarvikkeet eivät ole sopivia ja mitkä? Olemme koonneet listan elintarvikkeita, vanhempien ei pitäisi antaa vauvan.

Maidon massa on tulossa. Tietoja viidennen ja seitsemännen elinkuukauden ruokinta vanhempien ensimmäinen lusikallinen puuroa. Hoidon lapsen kaikki tärkeitä ravintoaineita, joita ei enää saada vain puhdasta maitoa ruokavaliosta.

Vauvan ruokavaliosta kasvanut räjähdysmäisesti tällä tavalla. Mutta eivät kaikki elintarvikkeet ovat vauvoille jo hyvin siedetty. Seuraavista elintarvikkeista ei kannata antaa lapselle paremman:

olisi eläinten elintarvikkeet, että et anna lapselle

 • Lehmänmaito: Se on usein lannistua hallinnon lehmänmaidon ensimmäisenä vuonna, koska lehmänmaito on yksi niistä elintarvikkeista, jotka aiheuttavat allergiaa toimivat erityisen korkea. Lisäksi ravintokoostumuksesta lehmänmaidon vauvoille ei sovi, koska liian vähän jodia ja rautaa, vaan liian paljon proteiinia sisältyy. Valmistuksesta äidinmaidonkorviketta lehmänmaidosta, sinun tulisi pidättäytyä siten olennainen merkitys. Tutkimuslaitoksen Lapsen ravitsemus Dortmund (FKE) neuvoo, että vain tarjoavat lehmänmaitoa lopussa ensimmäisen elinvuoden kuin kulutukseen tarkoitetun maidon. Sama koskee maitotuotteita, kuten jogurttia. Osana maidon viljan puuroa mutta lehmänmaito on turvallista mielestä FKE.
 • rahka & rahka: Nämä maitotuotteita pitäisi antaa lapsellesi ei syödä ensimmäisenä vuonna. Proteiinin pitoisuus on edelleen suurempi kuin normaali lehmänmaito osaksi rahka ja hapatettu maito. Tällainen korkea proteiinipitoisuus voi saastuttaa kypsymättömiä munuaisten lapsesi ja voi johtaa pysyvää vahinkoa.
 • Raakamaitotuotteita: Raakamaitotuotteet kuten juustoa, olipa lehmiä, vuohia tai muita eläimiä, eivät sovellu vauvoille. Koska maito ei ole pastöroitu ennen meijeriprosessi-, on olemassa lisääntynyt riski salmonellan. Tuotteet on valmistettu raakamaidosta on merkittävä niin, että voit helposti tunnistaa, kun ostokset.
 • Raakoja munia: Vaikka elintarvikkeita raakoja munia, kuten tiramisu tai majoneesia, ei pitäisi olla valikosta vauva. Tässäkin on suurentunut riski salmonellan. Kovaksi keitetyt munat satunnaisena osana täydentävä ravinto tai munakokkelia ovat yleensä turvallisia.
 • Makkarat: Makkarat eivät välttämättä haitallista vauvalle, mutta monet lajikkeet sisältävät paljon rasvaa. Lisäksi makkaroiden säilyvät paremmin yleensä suolat, kuten nitriitti, ja muut mausteet tarjotaan. Sillä lihapitoisuuden täydentäviä ruokia siis FKE suosittelee varsin suppea leikkauksia naudan-, sian-, siipikarjan ja lampaan.
 • kala: Sinun tulisi pidättäytyä suuria meren kalat, kuten tonnikalaa tai miekkakalaa, koska ne voivat olla saastuneita elohopeaa. Myös raaka kala kuten sushi, ei sovi, koska suurempi riski salmonellan vauvoille. Muuten kala on hyvin terveellistä myös vauvoille, koska se sisältää paljon arvokkaita rasvahappoja ja välttämättömiä ravintoaineita, kuten proteiinia, jodia ja seleeniä. Erityisen runsaasti rasvaa lajikkeita, kuten lohi, taimen ja turska ovat noin kerran korvata lihan sisältö täydentäviä ruokia viikossa perustuu FKE.
 • hunaja: Koska se on hunaja on luonnollinen, käsittelemätön tuote, se voi sisältää tietyn bakteeri Clostridium botulinum. Tämä voi joissakin harvinaisissa tapauksissa johtaa epäkypsä ruoansulatuskanavassa vauvojen bakteerien myrkytys, ns imeväisbotulismin. Siksi sinun tulisi tehdä ilman saakka suolistoflooran vauva kehittyy tarpeeksi noin vuoden kuluttua, jotta selviytyä bakteerien hunajan vauvanruokaa.

Tuo kirjan vihje: lastenruoka

Kirja: lastenruoka - Turvallinen pääsy täydentäviä ruokiaVastaavat Reseptejä Beikoststart ja monia hyödyllisiä vinkkejä löydät kirjasta: Vauvanruokaa: turvallisen johdanto täydentäviä ruokia. on myös sama Amazon oikea pakki Philips AVENT pidät esikypsennetty massaa.

Klikkaa tästä kirjan Amazon.

olisi kasvisruokaa, että et anna lapselle

 • Palkokasvit, kaali ja Co.: Suolisto ja ruoansulatuskanavan vauva on edelleen erittäin herkkä ja ei ole täysin kehittynyt. Siksi sinun tulisi luopua vaikea sulattaa ja vahva flatulent elintarvikkeita lastenruoissa. Palkokasvit kuten linssit ja pavut, kaali, sekä sipulit ja purjo pitäisi saada vauva vasta ensimmäisen elinvuoden aikana.
 • Hapan hedelmät ja vihannekset: Liiallista happamuutta ruokavaliossa aiheuttaa monia vauvoja kipeä pohjaan. Hyvin hapan hedelmiä ja vihanneksia, kuten appelsiinit, kiivi ja tomaatit, niin älä mene alas hyvin kaikki vauvat. Enemmän voit selvittää meidän artikkeli "ihme Po elintarvikkeiden välityksellä: Vinkkejä lastenruokia".
 • pähkinät: Suositus periaatteessa saada lapsia, koska korkea aiheuttaa allergiaa alkuvuosina eivät syö pähkinöitä, on vanhentunut. Päinvastoin: Varhainen kontakti eri elintarvikkeet vahvistaa immuunijärjestelmää. Poikkeuksia ovat enimmäkseen lapsia, jotka ovat vaarassa joutua allergioita muutenkin. Niiden avulla on parasta olla varovainen ja neuvottelee lastenlääkäri. Kuitenkin koko hasselpähkinöitä tai maapähkinöitä eivät vauvan suuhun, koska ne voivat helposti tukehtua siihen.
 • Salaatti: Myös salaatti teitä luopumaan paremmin kunnes vauva on tarpeeksi hampaat voivat pureskella lehdet salaatin riittävästi. Jos suuret kappaleet voivat helposti johtaa hengenahdistusta. Hyvä vaihtoehto salaattia on kurkku ensimmäisenä vuonna.

Mausteet, että et anna vauvan pitäisi

 • Paljon sokeria elintarvikkeet: Sokeri on yksi ruoka, joka on makea jokainen vauva, koska ne ovat jo tottuneet tähän makuun hieman makea äiti tai äidinmaidonkorviketta. Sinun tulisi kuitenkin varmasti antaa vauvalle muutaman sokeripitoiset ruoat, kuten suklaata, virvoitusjuomia, mutta myös laimentamaton mehut. Koska sokeri edistää paitsi karieksen riskiä, ​​mutta tottuneet Lapsesi myös aikaista makea maku. Vähentämisen lisäksi sokeria elimistössä B-vitamiineja tarvitaan, joka on itse asiassa elimistö tarvitsee tervettä kehitystä sydämen, lihaksia ja hermoja.
 • hedelmät: Täällä, liikaa sokeria sisältyy. Vaikka nämä ovat suhteellisen terveitä hedelmäsokeri. Kuitenkin hyökkäät nyt paremmin vähäsokerisia lajikkeita, kuten mansikoita.
 • Keinotekoiset makeutusaineet: Sokerin korvike keinotekoiset makeutusaineet kuten syklamaatti tai sakariinia? Ei vauvan ruokaa. Koska makeutusaineet voivat toimia nopeasti vaimentavan liikakäyttöön. Kun vauva aikuisiin verrattuna on edelleen hyvin pieni ja kevyt, se voi ylittää sitä nopeasti, vaikka otettaisiin pieniä määriä keinotekoisia makeutusaineita.
 • suola: Aikuinen suolaa käytetään elintarvikkeiden yhteisenä arominvahvenne, lastenruoissa ei kuitenkaan ole koskaan menettänyt sen. Ensimmäinen, liiallinen suolan saanti voi nopeasti vaikuttaa munuaisten toimintaan vauvaa. Toiseksi tutustua luonnon maku uusia elintarvikkeita paremmin ja ovat "maistaneet" ulkomainen maut aitoja Vauva ilman suolaa. Pieniä määriä suolaa, esimerkiksi lisäaineena keittovesi pastan tai perunoiden tarpeisiin vauva on yleensä riittävä.
 • mausteet: Vaikka luulisi, lietteen vauvalle maistuu mitäänsanomaton: oman pienen luonnolliset maut ovat jännittävä tarpeeksi. Wort Beikostgerichte vuoksi ole, varsinkaan kuumalla mausteet kuten chili. Kuka voi lyödä lapsen nopeasti vatsaan.

Tietenkin jokainen lapsi reagoi eri eri elintarvikkeiden ja edellä mainitut tiedot ovat ainoastaan ​​suosituksia. Joten älä huolestu, jos pieni aika syödä jotain, joka ei ole välttämättä tarkoitettu ikäisekseen.

Jos kuitenkin huomaat, että lapsi vastaa intoleranssi, ota turvallisuus lääkärin hoitoon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1