On erysipelas tarttuvaa?

Olet ruusutauti ja kysyä jos olet tarttuvaa nyt muille? Kerromme.

Mikä erysipelas?

Kuten ruusu viittaa tulehdus ylempiin kerroksiin ihon ja imusuonten, joka aiheuttaa bakteeri. Ehkä olet kuullut ehdot erysipelas tai selluliitti, molemmat ovat vaihtoehtoisia nimiä taudin erysipelas.

Vuonna ruusu, voimakas, rajoitettu ihon punoitus, liittyy muita oireita, kuten kuume, vilunväristykset, pahoinvointi, päänsärky ja turvotus imusolmukkeiden kehittyä muutamassa tunnissa tai päivässä.

Patogeenit ovat enimmäkseen streptokokkien, jotka tulevat läpi pieni ihon vaurioita kuten halkeamia, hyönteisten puremat, ekseema tai urheilijan jalka välillä varpaat ihoon. Erysipelas jalkaan, esimerkiksi osoittaa syy urheilijan jalka tauti.

Hoito ruusu

Hoito on antibiootti tai antimykoottinen (urheilijan jalka), jotta vältetään elpyminen taudin ja sulkea syöttöporttielektrodiin patogeenin. Rajallinen lepoon, korkeus ja vaikuttaa runko-osien ja jäähdytys kirjekuoret desinfiointiaineita suositellaan.

Erysipelas on tarttuvaa

Koska se on Sikaruusun bakteeri sairaus, joka Erysipelas on myös tarttuva. Ihmiset, joilla on terve immuunijärjestelmä ei ole erityisen suuri infektioriski. Lapset, vanhukset, joilla on immuunipuutos tai jo kamppailee sairauden vaarana, että erysipelas on tarttuvaa heidän kanssaan. Siksi nämä riskiryhmät kehotetaan pysymään poissa tartunnan Erysipelas ihmiset pois, kunnes haava on parantunut Rose. On huomattava, että Erysipelas on tarttuvaa, kunnes rakkulat eivät ole täysin kadonneet iholla.

Onko lapsesi tai puolisosi erysipelas ja itse kuulut riskiryhmään, voit ottaa yhteyttä oman vaikuttaa perheenjäsenten tietenkin välttää huonoja. Tässä tapauksessa sinun täytyy kiinnittää huomiota hygieniaan vahvistettu. Tämä pätee erityisesti perusteellisen käsien pesuun. Se voi olla hyvä (esimerkiksi soittaa kirjekuoret) hoidossa kärsiville taudista ihoalueille käyttämään kertakäyttökäsineitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 46 =