Onderzoek door een gynaecoloog ondanks Periode: ja of nee?

Je vraagt ​​je af of er, ondanks periode je moet gaan naar de gynaecoloog? Of je helemaal deze situatie beter mijden, of werden verondersteld te gaan in uitzonderlijke gevallen, bloeden naar de dokter of naar de dokter deze wiki.

Waarom is dit?

Vooral met een bijzonder bekende en gerenommeerde artsen die vaak volgeboekt zijn, leent het zich om een ​​afspraak, ondanks periodieke waarnemen toenemende wachttijd voor een nieuwe datum te vermijden. Verdere dalingen gynaecoloog het onderzoek in de periode meestal makkelijker, omdat de baarmoederhals is meer geöfnet tijdens uw dag.

Wat spreekt ertegen?

Om het onderzoek naar de gynaecoloog tijdens de periode, het feit dat het bloed als het ware het uitzicht te blokkeren en de dokter kan niets zien in twijfel. Ook het gevoel dat bloed lekt vooraf oorzaak krampen, dus contraproductief. De krampen dat veel vrouwen ervaren elke maand, dragen ook bij aan het ongemak.

Als uw dagen slechts worden ingezet op de dag van het onderzoek, moet je geen zorgen te maken. In de meeste gevallen is de periode valt op de eerste dag heel gemakkelijk uit, dus je moet je geen zorgen te maken over ongevallen. Als je voelt dat je maar te onwel voelt om je gevoelens te luisteren en bewegen de datum.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2