Onnittelut Vahvistus

tehdä Onnittelut Vahvistus erikseen ja asianmukaisesti tilaisuudessa ei ole niin yksinkertaista. Olemme koonneet vihjeitä, joiden avulla voit ehkä. Selvitä tässä artikkelissa, joka menee tekstissä onnitteluista vahvistusta.

Suunnittelu onnittelut Vahvistus

Kun vahvistus vietetään omassa ympäristössä tai olet edes saanut kutsun, sinun tulee lähettää sähköposti vahvistusta ilmaista onnittelut vahvistusta. On parasta kirjoittaa kortin, jolla voi onnitella kirjallisesti. Nämä onnittelut vahvistusta Sinun pitäisi tehdä niin henkilökohtaisia ​​kuin mahdollista ja tyyni antaa joitakin ongelmia sen kanssa, koska monet nuoret nostavat Konfirmationskarten kauan jälkeen muistuttaa.

Monissa paperitavarat myymälöissä, on olemassa valmiita kortteja ostaa, missä painettu onnittelut vahvistus. Se tarjoaa itseään vaan merkitä itse kortti, tai ainakin kirjoittaa henkilökohtaisen todiste lopulliseen tekstiin, jotta Konfirmand henkilökohtaisesti osoitettu ja erstgenommen tuntuu. Tietenkin voit myös jättää kortin suunnittelu ja tulostaa itse, niin se on hyvin yksilöllistä.

Onnittelut Vahvistus tulee visuaalisesti sovi tähän erityinen juhla; Joten voit valita kaikkein yksinkertainen, tyylikäs ja juhlallinen tyyli. Kortin yleensä klassinen, uskonnollisia motiiveja käytetään esimerkiksi laidalta enkeli tai kalan viitata uskonnollista tilaisuudessa. mutta voit myös käyttää muita symboleja tai kuvia, jos et ole uskonnollinen, esimerkiksi sateenkaaren, kukat, koristeet ja muut vastaavat.

Näyttö Lahjat vahvistus

Tuotteen Vihje: lahja kirja vahvistusOletko vielä etsii kaunis vahvistusta lahja? Monet suuret ideat löydät Geschenkidee.de. Miten olisi kanssa yksilöllisesti suunniteltu lahja kirja?

Teksti onnittelut Vahvistus

Koska onnittelut vahvistus on niin henkilökohtainen kuin mahdollista, puhut parhaan vahvistuksen suoraan. Sitten voit onnitella häntä ja mainita, kuinka tärkeää on päivän tai uuden elämän. Jos olet kuitenkaan edes uskonnolliset, sinun täytyy viitata uskonto ole pakollista. Se riittää myös jos haluat vain vahvistuksen mukava juhla ja kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Mitä paremmin tunnet vahvistus, sitä paremmin voit sopeutua nuorten ja ehkä tuo muutamia henkilökohtaiset tavarat, kuten suhde tai tunteita, kieli onnittelut vahvistusta. Lisäksi tervetulotoivotus voi myös olla mukava iskulause vahvistusta tai tyylikäs täydennys runo tehdä onnittelut vahvistettavaksi vieläkin yksittäisiä.

Esimerkki tekstejä onnittelut Vahvistus

Ei ole asetettu sääntöjä siitä, mitä kuuluu onnitteluihin vahvistusta, koska tärkeintä on, että onnittelut sydämestä. Voit Orientoitukaa kun muotoilla onnittelut vahvistuksen tämän näytteen tekstiä.

  • Teksti 1: , At Konfirmandin Julia! Onnittelen teitä kaikesta sydämestäni vahvistusta. Olen erittäin ylpeä, että olet ottanut tämän askeleen ja tietävät sinun uskosi. Tulevaisuuden Toivotan teille kaikkea hyvää! niin, miten sinä ja Jumala suojelee aina pysyt. Isoäitisi "
  • Teksti 2: , Dear Felix, kaikkea hyvää vahvistus! Toivotan sinulle erittäin suuri päivä ja juhla mukavaa. Kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa. Setäsi Werner "
  • Teksti 3: , Rakas kummipoika, nyt sinä ilmoittaa uskoasi. Joten minun tehtäväni päättyy kummisetä, jonka otin teidän kaste: Soita mukana teidän uskonnollista kasvatusta. Tästä päivästä lähtien, olet aikuinen silmissä kirkon. Mutta voit tulla, jos sinulla on huolia tai kysymyksiä muutenkin milloin. Toivotan teille kaikkea hyvää vahvistusta. Jumalan siunausta olkoon kanssasi kaikilla teilläsi. Sinun kummisetä Herbert "

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2