Oor gat ontstoken: Dat je kunt doen

Als het oor gat wordt ontstoken en pijnlijk, kan het plezier snel verloren aan de nieuwe oorbellen. Dit hoeft echter niet te zijn. Omdat er een aantal huismiddeltjes en tegenmaatregelen die kunnen helpen met een ontsteking van de oorlel. Deze zijn ook nuttig als het gaat alles over preventie.

sluiten allergieën

Een veel voorkomende oorzaak van een ontstoken oor gat zijn allergieën, waarmee het lichaam reageert op bepaalde onderdelen van de oordop. Als u vermoedt dat deze als een reden voor u om te vertrekken verduidelijken allergieën door een proef met een arts. Nikkel, bijvoorbeeld, is een belangrijke trigger.

Gebruik gezondheid plug

Na het steken of schieten van gaatjes in de oren te krijgen Je eigenlijk gezondheid plug voor uzelf of uw kind. Dit is om studs in een medische benodigdheden om ontsteking van de nog vrij fris oor gat wordt voorkomen. Deze moeten worden gedragen over het gehele aanbevolen periode van tijd. Zelfs de reguliere rotatie is belangrijk, zodat het gat gevormd na te gloeien.

Verwijder plug in ontsteking

Als een echt uitgaande haastig oor gat ontstoken is, moet u zeker nemen de eerder ondersteunde plug. Echter, kan het mogelijk zijn om door te gaan tot de Health Connector dragen. Vraag dit is het het beste met uw arts om advies.

Gebruik kamille tegen ontstekingen

Kamille is een huis remedie die wordt toegepast op lichte ontsteking. U kunt tincturen kopen met kamille, u aufträgst regelmatig op het oor gat in de apotheek, bijvoorbeeld. Ook sterke kamille thee kan helpen. Dat dit gebeurt veilig na het koken gedurende ten minste tien minuten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 54