opetella vauvoja istuu

Jälkeen kiertää, Roll ja Robben istuminen on seuraava kehitysvaihe vauva. Mitä tarkkailla ja oppia, miten voit auttaa lastasi istuessaan, tässä wikissä.

Kun vauvoja oppia istumaan?

Jos vauva on selällään, voit tavoittaa kätensä ja itsensä vetämällä ylös istuma-asentoon, ensimmäinen riippumaton istuimen testit eivät ole kaukana. jopa seitsemän kuukautta luoda useita vauvoja, tuettu kädet lattialle istumaan yksin toista. Noin kuukautta myöhemmin työskentelee jo muutaman sekunnin pidempään. Yhdeksän tai kymmenen kuukautta, useimmat vauvat voivat vihdoin istua ilman tukea ja jään istumaan. Jos tämä ei toteudu vauvaa siinä iässä, niin se on yleensä myös ei tarvitse huolestua. Sillä kuten kaikissa kehitysvaiheissa ja vahtiminen alkaa oppimisen jokaiselle lapselle vaihtelee. Jotkut lapset saattavat myös ensin vetää jopa seistä ennen kuin he voivat istua alas. Jos vauva mutta selvästi on sen kehittämiseen, sinun pitäisi puhua lastenlääkäri.


Älä laita vauva ennenaikaisesti

Kannattaa vauvaa istuen mitenkään auttaa missä tuetaan istuma-asennossa se tuo, esimerkiksi syöttötuoli tai rattaisiin. Vasta kun vauva vain hoitaa oma, ilmainen istua, lihakset ovat riittävän vahvistui. Muuten on olemassa vaara, että vauvan selkäranka on vaurioitunut. Pahimmillaan myöhemmin istuin kyttyrä kehitetty.

Näyttö Suuri lelu aisteille

Tyttö istuu lattialla ja on vaaleanpunainen O-pallo käsissäKun Oball Rattle kanssa helistimiä sinun lapsellesi täydellisesti auttaa hänen ensimmäinen ahne yrityksiä. Olemme löytäneet sen sinulle JAKO-O.

>>Klikkaa tästä JAKO-O ja Oball

Tapoja riippumaton sijoittelu

Ensimmäiset askeleet erillisiä istuimia voi näyttää erilaiselta baby. Hyvin usein seuraavat liikkeet tapahtuvat:

  • Classic: Vuodesta nelosta ojentaen vauvan Butt pois vieressä vasemmalle tai oikealle jalka. Tästä "istu sivuttain" se siirtyy "pitkä talo" ojentamalla jalkansa eteenpäin ja selkärangan suorassa suoristuu. Vauva on niin vakaa tukea ja voi pian rento pelaaminen eteensä.
  • Valehtelu Gartenzwerg asema: Vauva kääntyy selälleen sivulle ja tukeutuu alla olevaan varteen. Tämä asenne ei vain vahvistaa tasapainoa vauva, se on myös hyvä lähtökohta lähteä lähiaikoina vatsallaan yksin ulos auki paikkaa.
  • For akrobaatteja: Vauva nostaa kätensä vatsalleen osaksi halkeaa ja työntää sen istuimen.
  • "Fußspieler": Jotkut vauvat Harjoitellaan istuu myös selällään, yrittäen napata jalassaan.

oppii tärkeä edellytys istuu että vauva voidaan tukea käsissä. Joten se voi helposti päästä pystyasentoon. Istuminen on alussa tietenkin edelleen hyvin hutera. Mutta käytännössä, vauva nopeasti turvallisempaa ja kokeneempi, kunnes se on vihdoin täysin tasapainottamaan painon ja putoamatta jopa nostaa jalat istuen.

Jokainen lapsi istuu eri

Vauvat voivat istua hämmästyttävän eri tavalla: ne voivat Austr lisätä kaksi haaraa, kavallettu jalka ja venyttää toinen tai istua jalat ristissä. On kuitenkin olemassa pari istumapaikkojen jotka ovat epäedullisempia minkä vuoksi on syytä pitää mielessä:

  • Käänteinen jalkapuoli, jossa mainittu reiden puristetaan yhteen ja sääret on taivutettu ulospäin, pitää monet Lastenlääkärit ja Ortopedien huolta. Tämäntyyppinen istuimet on epäsuotuisa kehittämiselle lonkkanivelen.
  • Vauva ei koskaan vetää jalat istuen: Tämä voi olla merkki varhaisen tukoksia päähän yhdessä tai lantion alueella. Tämä voidaan ratkaista, esimerkiksi, osteopaatti. Päinvastaisessa tapauksessa, eli kun Vauva koskaan vain venyttää jalkansa istuessaan, se ei voi olla niin löysällä, että altaan vauva ei pehmeä ja taka jalkojen lihaksia. Jos olet epävarma, ota lastenlääkäri.
  • Vauva aina istuu vain yksi pakaran ja sen pää on kallistettu vastakkaiseen suuntaan, niin että selkärangan muodostaa C-muoto. Kokeile ensin tuoda lapsen siirtyminen painon jossa pidät hänet lelu edessä hänen silmänsä. Jos uteliaisuus vauvan voittaa, niin se yrittää tavoitella sitä ja kompensoivat automaattisesti hänen vino asenne. Jos se ei toimi edes useiden yritysten jälkeen, asenne yksipuoliseen rajoittaminen liikkeen vauvalla saattaa osoittaa. Siinä tapauksessa, sinun pitäisi kysyä lastenlääkäri neuvoa.

Vauva voi istua - uusi virstanpylväs

Jos vauva voi istua, se saa tietää upouusi maailmaa. Kädet eivät pian enää tarvita tukemaan ja voivat vapaasti pelata. Lisäksi se voi nyt istua syöttötuoli ja osallistua muun perheen samaa ruokaa. Seuraava kehitysaskel vaiheet seuraa pian indeksoinnin, nousta ylös ja lopulta käynnissä! Meidän lehden voit löytää "indeksoinnin ja kävelyä" enemmän hyödyllistä tietoa ja vinkkejä vauvan ensimmäiset askeleet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1