oppii nukkumaan varovasti 10-portainen

Olet ollut tarpeeksi unettomia öitä ja miettiä sitä, opettaa lapsellesi nukkua läpi yön? Haluatte oppaan, jonka voi oppia lapsesi nukkumaan? Mutta ei, kun lapsi tarvitsee itkeä? Sitten 10 kohdan suunnitelmaa Elizabeth Pantleys kirjasta "Sleep sijaan huutaminen" Muista täsmälleen oikea sinulle. Ota selvää, mitä on sen takana, ja miten se toimii.

Unen oppimisen ohjelmat lupaavat uupunut ja epätoivoinen vanhemmat parantaminen ja käyttäytymiseltään niiden jälkeläisten ja rentouttava nukkuva vauva muutamassa päivässä. Usein nämä ohjelmat liittyvät vaiheita, joissa se, kun se alkaa itkeä lapsen ei lohduttaa, mutta jättää tietyn ajan huutaa pitkään. Yksi näkökohta, että monet vanhemmat eivät voi yhtyä siihen. Kirjassaan "yöpaikan huudot" esittelee Elisabeth Pantley niiden onnistuneesti osoittautunut 10-kohtaisesta suunnitelmasta nukkumaan läpi yön ennen, joka takaa ei kyyneleitä täytyy virrata.

Edellytys täytäntöönpanoa 10 pistettä suunnitelma

Tärkein edellytys onnistuneen suunnitelman toteuttaminen on kärsivällisyyttä. Se voi kestää jonkin aikaa ennen kuin näet parannusta nukkua malleja vauva. Vuonna Pantleys testausvaihe, jossa 60 lasta kahden ja 27 kuukautta, ja jopa osallistui viiden-vuotias lapsi nukkui läpi noin puolet lapsista 20 päivän jälkeen, 60 päivän jälkeen se oli 92 prosenttia. "Asleep" tarkoittaa, mukaan lääketieteellisen määritelmän, keskeytyksettä vähintään viisi tuntia unta. Alla on nyt teiltä 10 askelta ennen, minkä jälkeen lapsi itkeä ja huutaa ilman oppii nukkumaan läpi yön. Kuten kaikkien muutosprosessien Sinun pitäisi vain Suunnitelmaa jos sinulla on hyvä tunne siitä ja voi seistä täysin sen takana. Pantley suosittelee myös nokkia vain huomauttaa, hyväksyt ja valvoa niitä vain siinä määrin, jossa tunnet olosi mukavaksi.

scream nukkua sijaan: Tuo kirjan tip

Kirja nukkuminen sijaan huutaminenHanki hyvä yöllä ilman nukahtamista ja unihäiriöt, suosittelemme Kirja klassinen "Sleeping sijaan huutaa"! Lisäturvaa tunnelmallisia yöllä valot tekevät lastentarha. at Vauva markkinat löydät suuren valikoiman yövalot.

älä anna vauvan itkeä

Toisin uni ohjelmia, joissa hetkellinen huuto vaiheita tarjotaan lapselle Pantleys lähestymistavan on irtoa kyynel. Kun lapsi alkaa itkeä täytäntöönpanossa, go aina hänelle, ota se pois hänen pinnasänky ja rauhallinen ja lohdullista. Lisäksi voit tehdä mitään, mitä luulet hetki on oikea. Olipa hiljainen, rokkaavaa tai laulaa, tärkeintä on, lapsella on tunne olla turvallisia.

Tekijöitä raukkaa nukkumaan

Jos lapsi ei voi nukkua ja se voi olla eri lähtöpaikat. Lisäksi tiettyjä Einschlafgewohnheiten, joita käsitellään tässä 10-pisteen suunnitelma, muut tekijät voivat olla merkitystä. Ne voivat myös olla syynä väitetyn takaiskun, jos ohjelma oli jo tullut voimaan:

 • saada hampaita
 • eroahdistusta
 • Kehitystyöstä oppimisen kävelemään, teki "Rub" Vauva
 • kasvu puuskittain
 • sairaudet
 • Ilmavaivat ja koliikki
 • Pelko nukahtaminen

10-pisteen suunnitelma yksityiskohtaisesti

Ennen kuin aloitat vaiheesta toiseen, kannattaa varmistaa, ettei yksikään edellä mainituista tekijöistä perusteli nukkua käyttäytymistä lapsellesi. Jos näin on, sinun pitäisi ensin näistä saada pohjaan ennen kuin aloitat kanssa 10 kohdan ohjelman. Sano epävarma lastenlääkäri.

Vaihe 1: Turvatarkastus

Varmista, että lapsesi nukkuu turvallisessa ja miellyttävässä ympäristössä. Tärkein turvatoimet, kuten noudattaminen selälleen löydät meidän artikkeli "kätkytkuoleman (SIDS)." Lisäksi löytyy myös 13 vinkkejä hyvän unen ympäristö hyödyllisiä ehdotuksia lapsiystävällinen ilmapiiri.

Vaihe 2: Understanding unikäyttäytyminen

Nukkuminen on itsessään tiedettä: lapset ja aikuiset liikkuvat syvään uneen ja unta uni, herää ja nukkua uudelleen tai nukahtaa. Jos tiedät, mitä tapahtuu unen aikana vauva ja miksi vauva saa jatkaa nukkumista, se putoaa et varmasti helpompi ymmärtää syitä aloittaa ja ylläpitää unihäiriöt vauva. Meidän artikkeli "Mitä tapahtuu, kun vauva nukkuu" Voit lukea nukkumistavoissa keskeisistä havainnoista.
Kesto unen on tärkeä terveellisen unen. Niin vauvoille ja lapsille on suurempi unen tarve kuin aikuiset. Meidän artikkeli "Niin lapsen uni kehittänyt" oppia, kuinka paljon unta vauvojen ja pienten lasten vaativat keskimäärin ja uni on hajautettu pienimmille päivänä ja yönä.

Vaihe 3: uni log

Oppii ymmärtämään todellisen unen tarve vauvallesi johdat nukkua loki. erityinen rooli päivittäinen torkut, joilla on vaikutusta yöunen malleja. Jos vauva esimerkiksi päivänä nukkuu paljon, voi olla, että se on väsynyt myöhään illalla. Tämä on tärkeää tietää, jotta koota yksilöllisen suunnitelman hyvä nukkua vauva seuraavissa vaiheissa. Jotta saat hyvän näkymän, sinun pitäisi koskaan nukkua loki päivä, johtaa illan ja yön. Pöytäkirjat sisältyvät templaatteina Pantleys kirja. Jos haluat luoda omia mallin, seuraavat seikat tulisi sisältää:

 • Päivien lukumäärä nap
 • Päivän pituus nap
 • nukkua aikaa yöllä
 • herätys aikaa aamulla
 • Lukumäärä yö heräämisiä
 • Pisin unijakso
 • koko päivittäisen unen kesto
 • Onko jo Einschlafritual?
 • Miten tämä siitä? Hiljainen, rauhallinen ja pehmeä valaistus?
 • Kantaa rituaali rentoutumiseen ja myös oman lapsen?
 • Mikä on silmiinpistävää, tarvittaessa?

Grafiikka meidän artikkeli "Niin lapsen uni kehitetty" myös voi antaa sinulle orientaatio keskimääräinen unen tarve lapsilla. Tämä voi sitten verrata ja kehittää tunnetta siitä lapsi nukkuu tarpeeksi tai liian paljon unta kestoa lapsesi.

Vaihe 4: analyysi ja valinta paras nukkua ratkaisu lapsellesi

Tässä vaiheessa Elizabeth Pantley esittelee useita ideoita ja vinkkejä, joista voit säveltää henkilökohtaisen nukkua suunnitelma lapselle oman sinussa vaiheeseen 5. Koska jokainen lapsi ja jokainen perhe on erilainen. Mikä joissa lapsi toimii hyvin, ei päästä samaan tulokseen toisessa kauan sitten. Sinun pitäisi valita neuvoja siis säätää mielipiteesi parhaiten tilanteeseen. Voit muuttaa tätä yksittäistä myös. Ehdotukset jaetaan Elizabeth Pantley kahteen osaan:

4a: vastasyntyneille aina neljänteen elinkuukauden

Tuskin vastasyntyneen luultavasti nukkumaan läpi. Kuitenkin Beherzigung neuvoja voit luoda hyvän pohjan myöhemmin nukkumistavoissa lapsesi. Ehdotukset koskevat seuraavia tilanteita ja kuvataan yksityiskohtaisesti artikkeli "10 Vinkkejä: Saat nukkumaan Vauva" löytää:

10 Vinkkejä: Saat vauva nukkumaan

4b: vauvoille ja lapsille neljännestä kuukaudesta kahteen vuoteen

Tässä osassa käsitellään kohdennettua muuttamista nukkumistapoihin lapsen oman. Sinun pitäisi kysyä, kuinka tärkeää on muutos nukkua kun etukäteen. Onko se todella halu ja halu kumppanin tehdä ero sinun tilanteessasi? Vai onko se ehkä vaikuttaa muita ihmisiä, jotka antavat sinulle tunne, että heidän täytyy tehdä jotain? Vain jos olet aivan varma, että muutos on tarpeen, sinun pitäisi myös puuttua niihin.

Jos aloittaa varmistamalla, että lapsesi on aina väsynyt, kun menet nukkumaan sinne. Hänen kalori tarvitsee sitä olisi pitänyt kattaa päivässä, viimeinen ehtoollinen. Onko lapsesi vanhempi ja otetaan jo kiinteää ruokaa, varmista, että se on terve ja helppo sulattaa. Arvokasta tietoa terveellisestä ravitsemuksesta lasten löydät meidän ominaisuus. Lisäksi vauva on terve. Sairasta tai nälkäinen vauva aina herätä. Konkreettisia vinkkejä parempi nukkua Elizabeth Pantley meillä on artikkelissa "10 Vinkkejä: Miten oppia nukkumaan lapsesi" tiivistää.

10 Vinkkejä: Miten lapset oppivat nukkumaan

Näiden lisäksi suosituksia parempi nukkua, Pantley antaa erityisiä suosituksia seuraavia ongelmia:

 • vieroittaa suck: Monet lapset liittyä imeminen on rinta-, pullo tai tutti nukahtaa. Kun he heräävät yöllä, monet lapset tarvitsevat sitten vain, että jälleen saadakseen takaisin nukkumaan. Vähentämään tätä niin sanottua uni-tutti ry Elizabeth Pantley on suunnitellut lempeä vieroituksen suunnitelma, joka vähitellen tuo lapsesi huolellisesti ja askel askeleelta nukahtamisen ilman imee. Yksityiskohdat peruuttamisesta suunnitelma, löydät meidän artikkeli "unessa ilman imetystä ja pullo".
 • Takaisin omaan sänkyyn: Elizabet Pantley esitetty eri tapoja, joilla voit tehdä lapsesi tuntevat omassa sängyssään. Yksityiskohtaisen kuvauksen tämän löydät meidän artikkeli "Lapseni ei pysy omassa sängyssä."
 • Alone nukkua omassa sängyssä: Askel askeleelta on tuonut lapsesi nukkuu läpi ilman apuasi. Näet yksittäiset vaiheet meidän artikkeli "Niin oppia nukkumaan läpi vauva."

Vaihe 5: yksilön nukkuvan suunnitelma

Tapaukset esitetään vaiheessa 4 ehdotuksia ja neuvoja voit laittaa yhdessä nyt yksilöllisen nukkua aikataulu. Valitse se ratkaisuja näytätte merkityksellisin ja käytännöllistä. Kirjassaan Elizabeth Pantley tarjoaa vastaavaan malliin. Voit kuitenkin sinä suunnitelma myös helposti luoda itse kirjoitat sinulle ratkaisuja haluat puuttua. Lisäksi voit pitää tiettyjä käsittelyjä, kuten aika, jonka haluat tuoda lapselle heti nukkumaan tai ajoitus illan rituaali.

Suunnitelmaa kymmenen päivä Vaihe 6:

Vaikka se ei ole aina helppo asentaa: yrittää säilyttää nukkuva aikataulu vauvalle tiukasti. Mitä enemmän johdonmukainen sinä vainoat suunnitelma, sitä suurempi mahdollisuus, joka johtaa nopeita tuloksia. Neuvo muita perheenjäseniä ja julkaisemalla mahdolliset päivät, jotka ovat ristiriidassa oman aikataulun. Ponnistus on tilapäisesti, mutta varmasti kannattavaa sinulle. Älä lannistu Lisäksi jos olet jo havainnut menestys ja hän näyttää jälleen putosi seuraavana päivänä. Joskus odottamattomia asioita tulevat väliin, esimerkiksi lapsi voi olla sairas. Niin kauan kuin näin on, ei olisi tarkoituksenmukaista soveltaa sitä omassa sängyssään, jos se ei ole aina jaettu sänkyyn kanssasi. Lykätä täytäntöönpanoa suunnitelmasi sitten mieluummin ja aloittaa uusi yritys, jos lapsesi on terve taas.

Vaihe 7: Luo uusi protokolla kymmenen päivän kuluttua

Kymmenen päivän kuluttua on aika tehdä ensimmäinen yhteenveto. kuten on kuvattu vaiheessa 3 tilalla tulokset, kulloinkin jälleen määritetty protokolla päivä, illalla ja yöllä unta. Tietenkin voit myös valita eri väli jokaiselle luoda uuden protokollan. Jos näin kuitenkin mukaan tekijän kokemus, ei saa olla pienempi kuin kymmenen päivää, koska menestys ei paljasta niin hyvä ja olet todennäköisesti pettynyt.

Vaihe 8: Edistyminen

Vertaa lähtö protokolla (vaihe 3) protokollan, että olet luomassa kymmenen päivän kuluttua, siirtämällä errechnest muutokset. sitten analysoida lähestymistapa perustuu seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka johdonmukaisesti olet toteuttanut suunnitelmasi kymmenen viime päivän aikana? (Tarkasti osittain johdonmukaisesti alkoi ja putosi takaisin vanhoja malleja, ei toteutettu)
 • Mitä positiivisia tai negatiivisia muutoksia olet huomannut?
 • Millä toimenpiteellä nämä muutokset johtuvat?
 • Mitä olette huomannut nukkumistapoihin lapsesi?
 • Joka suunnitelman osia on työt, mikä ei?
 • Jotka aikataulumuutokset ovat tarpeen?
 • Miten toteuttaa muutoksia?

Vetää oman analyysin, taseen perusteella. Jonka johtopäätökset olet kotoisin?

 • Siitä on tullut (ali) asettaa menestykseen: Tämä on erittäin ilahduttavaa. Seuraa suunnitelmasi entisestään. Se vie aikaa, kunnes uusi rytmi on konsolidoitu lapsen oman. Ottaa siis myös vaihteluita ja takaiskuja. Jälkimmäinen voi myös esiintyä, esimerkiksi kun lapsi nukkuu lomalla vieraassa ympäristössä.
 • Kysyt ennakkoa, esimerkiksi kun unessa, kiinteä: Tämä osoittaa, että olet oikealla tiellä. Ellei olet tunnistanut pistettä suunnitelmasi, et enää näytä soveltuvan, voit poistaa sen.
 • Se ei ole muuttunut: Piristy! Se on kaikki hyvin. Yrittää selvittää syy. Oletko tosiaan joka vaiheessa suunnitelma seurasi? Ehkä olet yksinkertaisesti valinnut väärän toiminnan? Oletko ollut kärsivällinen ja on takana suunnitelma? Oliko odottamattomia tapahtumia? Kuvittele tarvittaessa uuden suunnitelman muihin ratkaisuihin yhdessä ja uskaltaa yrittää uudelleen.

9 vaihe: uudelleen toteuttamaan suunnitelmaa kymmenen päivä

Mennä uudestaan ​​ennen vanhaan tai uudistettu suunnitelma. Älä laita itsesi paineita, kun toivottua menestystä ei ole vielä asetettu. Siinä tapauksessa, että seisot tässä vaiheessa noin luopua edes ajattele sitä, vaan anna lapsen itkeä nukkumaan tai ovat yksinkertaisesti liian uupunut Elizabeth Pantley pitää seuraavia neuvontaa:

 • Ottaa aikalisä: Yrityksiä ainakin viikon nukkua niin paljon kuin mahdollista ja tehdä sen tärkein kriteeri. Paikka nukkua ja suunnitelma vauva takaisin ja tuo lapsesi ennen nukkumaan. Jos tunnet levännyt, voit aloittaa uudella tarmolla uuteen alkuun.
 • No Puolivillaisuudelle: Ehkä olet tähän asti ei ole lähestytty riittävän vakavasti syy. Jos pystyt myöntämään tämän teille, aloittaa uuden, suuria ponnisteluja.
 • Vain ehdoton hätätilanteessa: Jos olet kokeillut kaiken ja ovat teidän voimia täysin lopussa, ei ole enää kärsivällisyyttä tai et muista, mitä et voi tehdä, on ehkä parempi antaa lapsen itkeä kertaa. Anna hänelle seuraavana päivänä ylimääräisen annoksen rakkautta ja turvallisuutta.

Vaihe 10: Toista vaihe 7, 8 ja 9 kymmenen päivän välein

Luo kymmenen päivän välein (tai valitsemanne välein) nukkua loki vaiheessa 7. Analysoi tämä ja kiinnittää ansioluettelo edellä vaiheessa. 8 Passe unen aikataulu tarvittaessa uudelleen ja sitten istumaan takaisin vaiheeseen 9. Seuraa nukkua aikataulua, vaikka menestys on asettanut jonkin aikaa ja lapsesi nukkumaan läpi yksin ja pois. Kuten on jo kuvattu, uni rytmi lapsesi vielä lujittaa. Sama pätee, jos toinen heikkeneminen unikäyttäytyminen lapsesi tapahtuu.

Kuten näette, se on mahdollista kärsivällisesti ja vapaa auttaa lasta ilman kyyneliä parempaan kuuluvien ja pysyä unessa. Menestys kirja, joka oli Yhdysvalloissa bestseller ja käännettiin 22 kielelle, puhuu puolestaan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 32 =