Orange cellen: De achterliggende

Misschien bent u oranje cellen hebben ontmoet op het etiket van een smoothie. Maar wat er achter de naam? We verduidelijken.

Wat zijn Orange cellen?

In smoothies met een blik op de achterkant van de fles is de moeite waard. De lijm label vertelt u een aantal min of meer mysterieuze ingrediënten zoals oranje cellen. Dit is niets meer dan het afval dat ontstaat bij de productie van sinaasappelsap druk: De oranje cellen, worden de kleine celmembranen genoemd rondom de pulp van de oranje. In smoothie dus uiteindelijk weinig pulp of sap sinaasappel, maar Übrigbleibsel het sap industrie.

Oranje cellen als specerij Fertigsmoothies Hoe goed echt?

Klaar Smoothies hebben het voordeel dat u ze altijd gaan met u zonder zelfs vuur van de blender. Voor smoothies maar is er juridisch geen precieze definitie, en dus moeten ze allemaal vrij veel wat is goedgekeurd als voedsel worden toegevoegd. In plaats van hele vruchten net ingrediënten zoals oranje cellen, smaakstoffen of suikers worden vervolgens gebruikt. Vers fruit of groenten in de voeding kan een smoothie niet te vervangen door het. Voor een betere duurzaamheid, zijn ze vaak verwarmd meerdere malen, waardoor voedingsstoffen op koers te blijven. Daarnaast is de relatief kleine flesjes bevatten veel calorieën.

Beter een afgewerkte smoothie dan helemaal geen fruit?

Niettemin: Zelfs een smoothie bevat vitaminen en is beter dan het nemen van geen vrucht voor zichzelf. Eén van de vijf aanbevolen porties fruit en groenten per dag - waarbij een portie is ongeveer een handvol - U kunt veilig te vervangen door een afgewerkte smoothie. Maar eerst, moet u een kijkje nemen op de lijst met ingrediënten te nemen. Wanneer suiker of aroma additieven, is het beter om toevlucht te nemen tot een ander product.

Het maken van smoothies zelf

Het is het beste, natuurlijk, als je mix je smoothie gemaakt van verse groenten en fruit zelf. Een smoothie van de supermarkt is niet een volledige vervanging voor uw dagelijkse fruit dieet, alleen al vanwege de lager gehalte aan vezels en voedingsstoffen. Of je kan gewoon direct bijten in de appel: Dit is niet alleen gezonder, maar ook goedkoper.

Wilt u meer weten over smoothies weten? Hebben ze je helpen gewicht te verliezen? En wat is achter de groene smoothies. Wij willen u graag informeren.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 12